Περιστέρι: «O κόσμος μας το στήριγμά μας»

Περιστέρι: «O κόσμος μας το στήριγμά μας»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών εξέδωσε το Περιστέρι.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ ευχαριστούν τον κόσμο που βρέθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και βοήθησε τα μέγιστα τους παίκτες του Δημήτρη Κουστένη να κάνουν την ανατροπή απέναντι στους «μελανολεύκους», παίρνοντας σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη. Με σημερινή (29/10) ανακοίνωσή τους ζητούν να εξακολουθήσουν να τους υποστηρίζουν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, ενώ υπενθυμίζουν και τις διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της, που το Σάββατο (27/10) έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» και βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Αναφερόμαστε τόσο στους μη οργανωμένους φίλους μας, όσο και στους Fentagin, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της κερκίδας. Παράλληλα, ζητάμε ανάλογη και ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί πολύ απλά την αξίζουν ο Τζίμης Κουστένης και οι παίκτες του.

Φίλαθλε του Περιστερίου, μην ξεχνάς πως εσύ αποτελείς το βασικό στήριγμα της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η ηθική και η οικονομική σου στήριξη μέσω της αγοράς απλού εισιτηρίου ή μπλοκ διαρκείας μπορεί να κρατήσει «ζωντανό» τον ΓΣΠ και να του δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Γι’ αυτό λοιπόν, έλα μαζί μας και πάρε θέση αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.30-15.30 από τα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α)! Να υπενθυμίσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που θα επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου! Κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας: VIP 250 ευρώ, Silver 100 ευρώ, Platinum 80 ευρώ, Yellow 50 ευρώ, Family 50 ευρώ, Fans 40 ευρώ. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κ.τ.λ.). Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφόσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2105777147, 2105778190. E-mail: gsp.kae2009@gmail.com. Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ: Κατερίνα Κόλλια».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved