Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI

Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του πετρελαιοκινητήρα της 1.6 CDTI Ecotec, στο Zafira Tourer.

Ο νέος κινητήρας είναι ο καθαρότερος diesel στην ιστορία της Opel. Χάρη στην τεχνολογία “BlueInjection” SCR (selective catalytic reduction), ήδη πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6. Η νέα γενιά του 1.6 CDTI Ecotec αποδίδει 136 hp και ροπή 320 Nm, έχοντας εξαιρετική απόδοση στο Zafira Tourer, κατανάλωση μόλις 4,1 l/100 km και εκπομπές CO2 109 g/km. Κανένα άλλο συμπαγές πολυμορφικό όχημα της αγοράς δεν προσφέρει ένα τέτοιο συνδυασμό υψηλής ροπής, επιδόσεων (μέγιστη ταχύτητα 193 km/h) και οικονομίας καυσίμου. Ο νέος τετρακύλινδρος diesel 1600 κ.εκ. της Opel γίνεται νέο πρότυπο επιδόσεων -λόγω υψηλής ισχύος και ροπής– και πολιτισμένης λειτουργίας, με ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβων, κραδασμών και τριγμών (χαρακτηριστικά NVH). Ο νέος 1.6 CDTI Ecotec και η καινοτόμος μονάδα ελέγχου κινητήρα έχουν εξελιχθεί αποκλειστικά εσωτερικά από μία παγκόσμια ομάδα μηχανικών στο Τορίνο, το Ρίσελσχάιμ και την Αμερική. Επεκτείνει περαιτέρω την ευρεία γκάμα κινητήρων του Zafira , η οποία περιλαμβάνει πέντε diesel – μεταξύ των οποίων μία νέα μονάδα υψηλών επιδόσεων 2.0 BiTurbo CDTI με 195 hp– και τέσσερις βενζινοκινητήρες, καθώς και εκδόσεις LPG και CNG Turbo.

Με τόσες επιλογές, οι πελάτες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες τους. «Η Opel εξακολουθεί να αναβαθμίζει το ήδη επιτυχημένο Zafira Tourer με νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες» δηλώνει ο Μάϊκ Άμπλισον, Μέλος Δ.Σ. της Opel και Αντιπρόεδρος GM Europe, τμήμα Μηχανολογίας. «Ο νέος 1.6 CDTI ECOTEC δεν είναι μόνον ο καθαρότερος diesel στην ιστορία της Opel, αλλά κάνει το Zafira Tourer μας να ξεχωρίζει για μία ακόμα φορά: Απλά, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο που να προσφέρει ένα τέτοιο συνδυασμό υψηλών επιδόσεων, κορυφαίας κατανάλωσης, άψογης πολιτισμένης λειτουργίας και κορυφαίας ποιότητας σε επταθέσια διάταξη».

Επικός Παππάς! Πρώτα… συστήθηκε και μετά έκανε δηλώσεις (video)
Επικός Παππάς! Πρώτα… συστήθηκε και μετά έκανε δηλώσεις (video)
Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Γκολ και ταμείο
Γκολ και ταμείο
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης