Μια βόλτα για τον Αλέκο…
SHARE

Μια βόλτα για τον Αλέκο…

Ήταν 9 Δεκεμβρίου όταν ο φίλος μας  «Axel» με το Νο 9 έκανε το μεγάλο άλμα και πέταξε από κοντά μας.

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από μια μέρα που οι φίλοι των αγώνων Trail Ride δεν θέλουν να θυμούνται, αλλά ούτε και να ξεχάσουν.


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, όσοι συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες αλλά και όσοι βρεθούν εκεί με τη μοτοσικλέτα τους θα συναντηθούν έξω από την πίστα Terradura  στις 10:00 για μια ομαδική βόλτα, σε μια κλασσική διαδρομή 75 περίπου χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι βατή από κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή  Quad με χωμάτινα ελαστικά. Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν αυτοκίνητα 4Χ4 και μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και όσοι θέλουν να πλοηγηθούν με GPS αντί του Road Book!


Όμως, μπορούν να «συμμετέχουν» και όσοι δεν διαθέτουν μοτοσυκλέτα ή δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν την διαδρομή…Η διαδρομή θα δοθεί στους συμμετέχοντες με την μορφή Road Book, είτε σε βιβλιαράκι, είτε σε ρολό, αναλόγως πως το επιθυμούν, αλλά και με την μορφή ίχνους για GPS. Μπορούν έτσι να έρθουν παρέες, με Road Book ή χωρίς, έμπειροι και άπειροι, παλιοί και νέοι, αγωνιζόμενοι και «βολταδόροι» της Κυριακής, για μια οργανωμένη Βόλτα για τον Αλέκο...


Δεν θα υπάρχουν κατάταξη, αποτελέσματα και απονομές καθώς ο σκοπός τη συνάντησης θα είναι να θυμηθούν όλοι τον Αλέκο , να στηρίξουν την οικογένειά του και να βρεθούν όλοι μαζί παρέα!

Απαραίτητος θα είναι ο εξοπλισμός Enduro, δηλαδή κράνος, γάντια, μπότες, θώρακας, επιγονατίδες κτλ.Στην διαδρομή θα υπάρχει υποστήριξη – σκούπες, ασθενοφόρο και Εθελοντές Σαμαρίτες του Ερυθρού Σταυρού.

Το «παράβολο» συμμετοχής είναι ελεύθερο, και το αφήνουμε στην κρίση και την οικονομική δυνατότητα του καθένα.

Τα έσοδα από το Trail Ride αυτό, θα διατεθούν στην οικογένεια του Αλέκου Καλαποθάκη.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
3 PHOTOS

Ηρακλής: Πήρε Σέρβο τερματοφύλακα
Ηρακλής: Πήρε Σέρβο τερματοφύλακα
Power of love: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια- Η απόφαση της παραγωγής
Power of love: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια- Η απόφαση της παραγωγής
Το 2-0 του ΠΑΟΚ: Τους «χόρεψε» Άκπομ, σκόραρε ο Ζαμπά! (video)
Το 2-0 του ΠΑΟΚ: Τους «χόρεψε» Άκπομ, σκόραρε ο Ζαμπά! (video)
ΑΕΚ: Η αποστολή για ΑΟΧ/Κισσαμικό
ΑΕΚ: Η αποστολή για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies