Τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης (photos+videos)

Τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης (photos+videos)

Το Euro U21 ξεκινάει σήμερα (17/06) και το Onsports σας παρουσιάζει τους δέκα ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσέξετε αφού αυτοί θα είναι οι μελλοντικοί σταρ της Ευρώπης!

Εδώ κι αρκετά χρόνια, οι γνώστες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στρέφουν το βλέμμα τους στις διοργανώσεις των «μικρών» εθνικών ομάδων. Αυτό θα γίνει και φέτος, στο Euro U21 το οποίο ξεκινά σήμερα (17/06) στην Τσεχία. Η διοργάνωση που παραδοσιακά αναδεικνύει τους μελλοντικούς σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… σεντράρει και το Onsports σας παρουσιάζει τους δέκα νεαρούς άσους που πρέπει να προσέξετε γιατί θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια!

10. Σαΐντο Μπεραΐνο, Αγγλία

star10

Ήταν πρώτος σκόρερ στα προκριματικά με τη φανέλα της Αγγλίας, ενώ έκανε... παπάδες με τη Γουέστ Μπρομ στη φετινή σεζόν στην Premier League. Είναι ήδη ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του τουρνουά και μια από τις ελπίδες των Άγγλων για διάκριση. Δεν περιμένει η Ευρώπη να τον... μάθει τώρα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να τσεκαριστεί ξανά πριν το μεγάλο βήμα στην καριέρα του!

9. Γιουσούφ Πόουλσεν, Δανία

star9

Ο νεαρός στράικερ της Λειψίας είναι το επιθετικό όπλο των Δανών σε αυτό το τουρνουά. Θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο καθώς συνδυάζει ταχύτητα με τεχνική και ήδη οι γνώστες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον έχουν κατατάξει ψηλά στις λίστες με τα hot prospects για το μέλλον.

8. Χάρι Κέιν, Αγγλία

star8

Αν και ο Μπεραΐνο έκανε... όργια στα προκριματικά, ο επιθετικός της Τότεναμ είναι το μεγάλο όνομα. Όχι μόνο της Αγγλίας αλλά όλης της διοργάνωσης. Τον ξέρει ήδη όλος ο πλανήτης και σίγουρα δεν περιμένει να... θαμπώσει σε αυτό το τουρνουά για να εντυπωσιάσει τον κόσμο, αλλά και πάλι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να εξασφαλίσει σίγουρα μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα από αυτή που αγωνίζεται.

7. Πάβελ Καντεράμπεκ, Τσεχία

star7

Ο Τσέχος άσος θεωρείται ο διάδοχος της... χρυσής φουρνιάς που είχαν οι Τσέχοι την προηγούμενη δεκαετία. Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ, διακρίνεται για την ταχύτητά του αλλά και τις ακριβείς μεταβιβάσεις του. Το τουρνουά αυτό μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

6. Ντομένικο Μπεράρντι, Ιταλία

star6

Ο Ιταλός φορ της Σασουόλο, που είναι σε καθεστώς συνιδιοκτησίας με τη Γιουβέντους, είναι επίσης γνωστό όνομα ήδη. Κλασικός επιθετικός που μπορεί να τελειώσει φάσεις με τα δυνατά πόδια του και τις τοποθετήσεις του, αλλά και να δημιουργήσει καταστάσεις για τον εαυτό του με τη δύναμη και την ταχύτητα που τον διακρίνει. Δεδομένα θα απασχολήσει τόσο τη Γιούβε όσο κι άλλες ιταλικές ομάδες.

5. Ντανιέλε Ρουγκάνι, Ιταλία

star5

Ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα ματς της Έμπολι στη φετινή Serie A, αλλά ανήκει κι αυτός στη Γιουβέντους. Με ηγετική φυσιογνωμία στη μεσαία γραμμή, ο νεαρός άσος κατάφερε να είναι απροσπέλαστος χωρίς να δεχθεί ούτε μια κάρτα σε 38 ματς (!) γεγονός που σίγουρα θα τραβήξει πάνω του βλέμματα!

4. Βίκτορ Φίσερ, Δανία

star4

Ένας ακόμα Δανός στη λίστα, ο οποίος διακρίνεται με τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Η ιστορία του νεαρού αριστερού εξτρέμ είναι ιδιαίτερη αφού έχασε 14 μήνες λόγω τραυματισμού όμως δείχνει να έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Στο Euro U21, θα φανεί αν είναι ίδιος με το παρελθόν.

3. Νέιθαν Ρέντμοντ, Αγγλία

star3

Ο νεαρός άσος της Νόριτς ήταν από τους πρωτεργάτες στην άνοδο της ομάδας στην Premier League! Θεωρείται κομβικός για την ομάδα της Αγγλίας και μάλιστα ο Γουντγκέιτ του έχει δώσει το ελεύθερο από τη μέση και μπροστά να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο για να βοηθήσει τα «λιοντάρια»! Σίγουρα ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη...

2. Μαξ Μέιερ, Γερμανία

star2

Απευθείας από τη... γραμμή παραγωγής της Σάλκε, ο Μέιερ έρχεται να... διαδεχθεί τον Τζούλιαν Ντράξλερ και αναμένεται να είναι ο σταρ της Γερμανίας σε αυτή τη διοργάνωση! Ένα δεκάρι από αυτά που έχει συνηθίσει να... φτιάχνει η Γερμανία, για τον οποίο σίγουρα θα ενδιαφερθούν αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι!

1. Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ, Δανία

star1

Ο Δανός άσος της Μπάγερν Μονάχου, αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Άουγκσμπουργκ και τη βοήθησε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League της επόμενης περιόδου. Ένας σύγχρονος box-to-box μέσος, με δύναμη και ποιότητα που τον φέρνει στο Νο1 των επιλογών μας!

Τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης (photos+videos)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved