Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι πέντε… υποψήφιοι (photos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι πέντε… υποψήφιοι (photos)

Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και το Onsports τους παρουσιάζει.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί από το πρωί της Τρίτης ο Ντέιβιντ Μόγιες. Μέχρι το τέλος της σεζόν, στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» θα μείνει ο Ράιαν Γκιγκς, ωστόσο ο Ουαλός αναμένεται να αντικατασταθεί το προσεχές καλοκαίρι από έναν προπονητή με μεγαλύτερη εμπειρία.

Το Onsports σας παρουσιάζει τους υποψήφιους διάδοχους του Σκοτσέζου τεχνικού.

ΛΟΥΙΣ ΦΑΝ ΧΑΑΛ

Δεδομένο είναι πως ο Λουίς φαν Χάαλ στο τέλος του Μουντιάλ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ολλανδίας. Ο έμπειρος τεχνικός, είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής, δύο είναι οι ομάδες που έχουν συνδεθεί με το όνομά του. Ο λόγος για την Τότεναμ, που σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, είχε έρθει σε συμφωνία με τους «πετεινούς», αλλά και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σενάρια, ήθελαν τους ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του και θεωρείται ως το πρώτο φαβορί από τους bookmakers για να αναλάβει την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

ΡΑΪΑΝ ΓΚΙΓΚΣ

Έχοντας συνδέσει απόλυτα το όνομά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράιαν Γκιγκς είναι πλέον και προπονητής του συλλόγου. Οι πιθανότητες να συνεχίσει και μετά το τέλος της σεζόν είναι ελάχιστες, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα είναι αυτός ο οδηγός, αφήνει λίγες πιθανότητες. Ο 40χρονος με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει 13 πρωταθλήματα, τέσσερα FA Cup, τρία Λιγκ Καπ, δύο Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Διηπειρωτικό και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προπονητές της Ευρώπης είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ ωστόσο, έθεσε εαυτόν εκτός… ανταγωνισμού καθώς υποστήριξε πως θέλει να διατηρηθεί στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων». Τα πράγματα βέβαια, μπορούν να αλλάξουν εύκολα και η Γιουνάιτεντ αναμένεται να προσπαθήσει. Έφτασε τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League πέρυσι και έχει κερδίσει και το πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους».

ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ

Το πιο… hot όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην προπονητική είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος με τα… ψέματα είναι έτοιμος να δώσει τον τίτλο στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και την οδηγεί μέχρι στιγμής στα ημιτελικά του Champions League. Σίγουρα, το προσεχές καλοκαίρι θα βρεθεί στα ρεπορτάζ αρκετών μεγάλων ομάδων και σίγουρα μία από αυτές αναμένεται να είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, δεν είναι τόσο αγαπητός στους Άγγλους, καθώς είχε μπλεχτεί σε καυγά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μουντιάλ του 1998 σε αγώνα που η αποβολή του, στοίχισε αρκετά στα «τρία λιοντάρια».  

ΛΟΡΑΝ ΜΠΛΑΝ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λοράν Μπλαν αναμένεται να κερδίσει το πρωτάθλημα της Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που είχε πετύχει και το 2009 με την Μπορντό. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους» και είναι αγαπητός από το κοινό του «Ολντ Τράφορντ».



Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved