Οι αριθμοί-ρεκόρ της Μπάγερν! (photos+videos)

Οι αριθμοί-ρεκόρ της Μπάγερν! (photos+videos)

Λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ το Onsports παρουσιάζει τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου του Γιούπ Χάινκες και του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα... ρεκόρ διαθέσιμα! Αυτή η φράση συγκεντρώνει σε λίγες λέξεις τον τρόπο με τον οποίο η Μπάγερν Μονάχου του Γιούπ Χάινκες και του Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται να κάνει... θρύψαλλα μερικά εντυπωσιακά ρεκόρ, χαράζοντας το όνομά τις στις... πλάκες της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

Οι Βαυαροί παρουσιάζονται φέτος ως μια από τις λίγες ομάδες που μπορούν να «σπάσουν» την κατάρα του Πρωταθλήτη Ευρώπης, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και το Onsports παρουσιάζει τα εντυπωσιακά ρεκόρ τους λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ.

0 – Ο αριθμός των ομάδων που έχουν κατορθώσει να κατακτήσουν το Champions League δυο σερί χρονιές από τη σεζόν 1992-93, όταν ο θεσμός άλλαξε όνομα και μορφή. Η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί για να γίνει η πρώτη!

3 – Σε όλο το 2013 οι Βαυαροί έχουν γνωρίσει μόλις 3 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, δυο εξ αυτών ήταν στο Champions League και δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους και η τρίτη ήταν στο Πρωτάθλημα.

4 – Φέτος έχουν πετάξει μόλις 4 βαθμούς στη Bundesliga, με τις ισοπαλίες απέναντι στη Φράιμπουργκ και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

5 – Ο αριθμός τροπαίων που διεκδίκησε η Μπάγερν με τον Χάινκες και διεκδικεί με τον Γκουαρδιόλα: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, Παγκόσμιος Κύπελλο Συλλόγων και Σούπερ Καπ Ευρώπης.

10 – Μαζί με τον περσινό τελικό απέναντι στη Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ», η Μπάγερν έχει 10 σερί νίκες εκτός έδρας (τυπικά και μη) στο Champions League, αριθμός που είναι ήδη ρεκόρ.

16 – Η επιβλητική νίκη με 6-1 το Σάββατο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ είναι η 16η συνεχόμενη της Μπάγερν στο Πρωτάθλημα, αριθμός-ρεκόρ που συνεχίζει να επεκτείνεται. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 14 σερί νίκες.

20 – Απέχοντας 20 βαθμούς από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, η Μπάγερν ετοιμάζεται να γίνει η ομάδα που κατακτά το Πρωτάθλημα Γερμανίας πιο γρήγορα από κάθε άλλη στην ιστορία της Bundesliga.

22 – Οι πρώτοι σκόρερ της Μπάγερν φέτος, Μάριο Μάντζουκιτς και Τόμας Μίλερ, έχουν... μόλις 22 γκολ ο καθένας φέτος. Ωστόσο, οι Ριμπερί, Γκέτσε και Ρόμπεν έχουν επίσης διψήφιο αριθμό γκολ στη σεζόν 2013-14.

47 – Οι Βαυαροί στέφθηκαν Πρωταθλητές χειμώνα με 47 πόντους τον περασμένο Νοέμβριο, διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ τους που ήταν 42 πόντοι, χάρη στους οποίους ήταν Πρωταθλητές χειμώνα την προηγούμενη σεζόν.

49 – Τόσα συνεχόμενα ματς είναι αήττητη στη Bundesliga η Μπάγερν αυτή τη στιγμή. Η τελευταία ήττα της στο Πρωτάθλημα ήταν τον Οκτώβριο του 2012!

58 – Η «φόρμα» των Βαυαρών στα τελευταία 58 παιχνίδια τους έχει ως εξής: 52 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες! Οι Άγγλοι το παρουσιάζουν ως εξής: WWWWWWWWWWWWWWWWLWWWWWWWWWWWDWWWWWWDDWWWWLWWWWDWWWWWWWWWWW.

61 – Η διαφορά τερμάτων (!) της Μπάγερν είναι μεγαλύτερη από τον αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Bundesliga!

69,54% - Ο μέσος όρος κατοχής μπάλας στο φετινό Champions League για τη Μπάγερν! Το νούμερο είναι καλύτερο από κάθε άλλης ομάδας φέτος.

72 – Σε μόλις 24 εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος, οι Βαυαροί έχουν σημειώσει 72 τέρματα! Κυνηγούν το ρεκόρ που είναι τα 101 γκολ!

87,18% - Το ποσοστό νικών της Μπάγερν φέτος!

106 – Οι τελικές προσπάθειες της Μπάγερν Μονάχου φέτος στο Champions League! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει περισσότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα.

117 – Από τους τελευταίους 123 διαθέσιμους βαθμούς στη Bundesliga, η Μπάγερν έχει πάρει τους 117!

119 – Παρότι έχουν δώσει μόλις 39 παιχνίδια φέτος, οι Βαυαροί έχουν ήδη τριψήφιο αριθμό τερμάτων με 119 γκολ ενεργητικό!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved