Μίλαν: Οι «ροσονέρι» του 2022 και ο κόσμος το 2011 στο τελευταίο πρωτάθλημα των Μιλανέζων

Μίλαν: Οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια και το OnSports.gr, σας θυμίζει τι συνέβαινε στον κόσμο, όταν πανηγύριζαν στο Μιλάνο, το 2011.

Μάριος Βλαβιανός
Μίλαν: Οι «ροσονέρι» του 2022 και ο κόσμος το 2011 στο τελευταίο πρωτάθλημα των Μιλανέζων

Το μισό Μιλάνο γιορτάζει και πάλι, μετά από 11 χρόνια προσμονής, με τη Μίλαν να επιστρέφει στο θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022.

Στο φετινό «μαραθώνιο» της Serie A, οι «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι έκοψαν πρώτοι το νήμα του τερματισμού με 86 βαθμούς, έναντι 84 της μισητής συμπολίτισσας Ίντερ.



































AC Milan players hold the Scudetto troph












Στιγμιοτυπο 2022 05 31 20.28.35






































diethnes nomismatiko tameio dnt








aganaktismenoi












bin laden g 113399348


















profoto albert watson steve jobs pinned image 3840x2160px 2








Στις 11 Μαρτίου του 2011, συνέβη ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει πλήξει ποτέ την Ιαπωνία, στέλνοντας στις ακτές της ένα εφιαλτικό τσουνάμι, που άφησε πίσω του 15.389 νεκρούς, βιβλικές καταστροφές και τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φουκουσίμα στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η οικονομία της χώρας που εδώ και μία δεκαετία βρισκόταν σε ύφεση υπέστη βαρύ πλήγμα, ενώ ο τουρισμός καταποντίστηκε. Ραδιενεργά λαχανικά και κρέατα έκαναν την εμφάνισή τους στην εντόπια αγορά, ενώ οι επιπτώσεις του ατυχήματος στον αντιδραστήρα θα συνεχίσουν να δημιουργούν παντός είδους προβλήματα στη χώρα για πολύ καιρό ακόμα.

56827504 101