Πρωτέας Βούλας και W.I.N. ένωσαν τις δυνάμεις τους (photos)

Πρωτέας Βούλας και W.I.N. ένωσαν τις δυνάμεις τους (photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΜΙΝΙ τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσαν ο Πρωτέας Βούλας και η W.I.N. HELLAS την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κλειστό Γ. Γεννηματάς, με στόχο την ενημέρωση προς το κοινό για φαινόμενα βίας και κακοποίησης των γυναικών.

Το γυναικείο τμήμα του Πρωτέα και η Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την συμμετοχή των: Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, , Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Χριστίνα Κοντοβά , Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Έλλη Αγγελιδάκη, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα, Σοφία Πασχάλη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της W.I.N. Hellas και της Project Manager του Οργανισμού Σαμάνθας Αποστολοπούλου έστειλαν αγωνιζόμενες ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι μέσα από τον υγιή αθλητισμό και την ενημέρωση, μπορούν να παταχθούν ακόμη πιο εύκολα φαινόμενα βίας στις κοινωνίες μας.

Το κλειστό της Βούλας  γέμισε από κόσμο εντός και εκτός ενισχύοντας την προσπάθεια της W.I.N. HELLAS, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να δοθεί προς τους χορηγούς της εκδήλωσης BARILLA, SWAROVSKI, COLLAGEN POWER, κάρτα μέλους CLUB PROTEAS (πληροφορίες στην σελίδα proteasvoulas.gr, όπου αποκτώντας την κερδίζεις στις αγορές σου και ενισχύεις την προσπάθεια της W.I.N.) όπου η βοήθεια τους  προς το έργο της W.I.N. HELLAS είναι διπλά σημαντική σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν προς το κοινό πολλά και πλούσια δώρα, ενώ βραβεύτηκαν και οι : Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παπαταβούκας και Ορθούλα Παπαδάκου για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Ακόμη να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους : Notadd All About Print, Royal Hellas, Athens Beverly Hills, Bodyaction, ASICS, MYMOO, Diplomat, Peoplecert, AntaeusTravel, Κέντρο Φυσικοθεραπείας Φώτογλου – Κουρουμάλου, Coca-Cola3E, Metro Beauty Laser SPA και τον χορηγό επικοινωνίας μας Novasportfm 94,6, όπως και το Sportshero.gr που μετέδωσε σε live streamingτην εκδήλωση.

Τέλος να αναφέρουμε  ότι το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κος Σπύρος Πανάς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved