Έστησαν... πάρτι στη UCI

Έστησαν... πάρτι στη UCI

Η νίκη του Έβανς στον Γύρο Γαλλίας απάλλαξε την Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδηλασίας από τον βραχνά που ακούει στο όνομα Αλμπέρτο Κονταδόρ.

Την ώρα που ο Κάντελ Έβανς κατακτούσε τον Γύρο Γαλλίας, οι υπεύθυνοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδηλασίας έστηναν… πάρτι για τη νίκη του Αυστραλού.

Η αδυναμία του Αλμπέρτο Κονταδόρ να υπερασπιστεί τον τίτλο του απάλλαξε του την UCI από τον βραχνά των ενδεχόμενων συνεπειών της απόφασης του CAS. Σε περίπτωση που ο Ισπανός έφτανε πρώτος στον τερματισμό και το Αθλητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ένα καινούριο… πανηγύρι με αφαίρεση τίτλου θα ξεκινούσε.

Η ακρόαση της υπόθεσης του Κονταδόρ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε κλενβουτερόλη, αλλά αθωώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας του, ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα (1/8). Ανάλογα με την απόφαση του CAS, ο Ισπανός ποδηλάτης κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό.

Στο μεταξύ, ο Κονταδόρ δήλωσε πως δε θα πάρει μέρος στον γύρο της Βουέλτα τον επόμενο μήνα, αφού δε θα έχει προλάβει να ανακτήσει τις δυνάμεις του: «Πρέπει να μετράς τις δυνάμεις σου πριν αποφασίσεις να πάρεις μέρος σε έναν αγώνα, γιατί η δυνατότητα του ανθρώπου να επανέρχεται μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπωση έχει όρια», δήλωσε.



Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκούντιραν
Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκούντιραν
Άρης: «Καταλάβαμε όλοι τι έργο θα δούμε την Κυριακή»
Άρης: «Καταλάβαμε όλοι τι έργο θα δούμε την Κυριακή»
Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα με τα Ευχοστολίδια
Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα με τα Ευχοστολίδια
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Σε ετοιμότητα ο «ερυθρόλευκος» μηχανισμός
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Σε ετοιμότητα ο «ερυθρόλευκος» μηχανισμός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved