Περίεργα μέρη για skate 2

Περίεργα μέρη για skate 2

Η ιδέα ήρθε σε ένα βενζινάδικο στην εθνική, όταν είδαμε παρκαρισμένα δύο φορτηγά ψυγεία, αραγμένα το ένα πίσω από το άλλο. Η ιδέα εύκολη, η υλοποίηση όμως αρκετά πιο δύσκολη, όταν πρέπει να συντονίσεις 3 riders, 2 φορτηγατζήδες και 2 φωτογράφους μια συγκεκριμένη ώρα.

Βέβαια, οφείλω να πω πως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να πείσεις τους riders να κάνουν skate σε ένα gap που όχι μόνο δεν έχουν δει καν, αλλά ούτε το έχουν φανταστεί. Όταν έχεις να κάνεις με τον γνωστό σε όλους Γιάννη Μεϊδάνη, άλλως Trelojohn, αλλά και τους Νίκο Γαλγαδά και Κώστα Τζέμη, τότε οι ελπίδες σου αναπτερώνονται. Στην αρχή φάνηκε τίποτα να μην πηγαίνει καλά, αφού από τις πρώτες δοκιμές φάνηκε πως οι οροφές των ψυγείων δεν βοηθούσαν καθόλου ούτε στη φόρα ούτε στο landing. Όμως όλα άλλαξαν χάρη στην εφευρετικότητα των riders και 6 σανίδες έδωσαν τη λύση, δημιουργώντας ένα ικανοποιητικό flat. Αφού όλα ήταν ιδανικά, τα πρώτα tries έκαναν την εμφάνισή τους, ώστε να ακολουθήσουν 360 flips, hardflips και fs flips τα οποία και πραγματοποιήθηκαν. Μετά τα πρώτα 2 επιτυχημένα project, σίγουρα αυτό είναι μόνο η αρχή για ένα παρόμοιο section.

The photographer

Φτάνοντας στο spot-μυστήριο κοιτιόμασταν και οι τρεις με πονηρά χαμόγελα, καθώς ο καθένας μας σκεφτόταν τι trick θα προσγειώσει στην άλλη μεριά αυτού του ασυνήθιστου gap. Βέβαια, ανεβαίνοντας στην οροφή της νταλίκας, καταλάβαμε γιατί ίσως και να μην έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Διαπιστώσαμε και οι τρεις ότι βρισκόμασταν πάνω σε ένα είδος μεταλλικής τέντας στην οποία ήταν αρκετά δύσκολο να τσουλήσεις, γιατί ήταν τόσο μαλακή που δημιουργούσε κάτι σαν κύμα κόβοντάς σου αρκετά τη φόρα. Εκτός από αυτό, άλλο ένα μείον ήταν και οι βίδες, οι οποίες εμπόδιζαν σε μεγάλο βαθμό και τη φόρα και την προσγείωση. Κανένας όμως δεν θα τα παράταγε τόσο εύκολα σε ένα τόσο τρελό spot και η λύση βρέθηκε: 6 σανίδες ήταν αρκετές για να δημιουργήσουν ένα συμπαγές flat. Σιγά σιγά ήρθε η εξοικείωση με το όλο σκηνικό και όταν πια το ηθικό μας ανέβηκε, ξεκινήσαμε. Ντροπαλά αλλά σταθερά ollies έκαναν την αρχή. 360 flips, frontside και backside flips, hardflips ήταν μερικά από τα tricks που βγήκαν. Μια αξιόλογη προσπάθεια και σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις μάθε μέρα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας παραχώρησαν τις νταλίκες και ανέβασαν το ηθικό όλων με τις μουσικές επιλογές τους.

The riderΠΑΟΚ: Δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα ο Λουτσέσκου - Φιλικό με ΑΕ Λεμεσού
ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα ο Λουτσέσκου - Φιλικό με ΑΕ Λεμεσού
Ράντονιτς: «Σκληρό ματς με Ζαλγκίρις - Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Ράντονιτς: «Σκληρό ματς με Ζαλγκίρις - Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με Καμπετσή στην κορυφή (photo)
Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με Καμπετσή στην κορυφή (photo)
Παναθηναϊκός: Πρώτο «τεστ» στην Κύπρο με Χάποελ Μπερ Σεβά
Παναθηναϊκός: Πρώτο «τεστ» στην Κύπρο με Χάποελ Μπερ Σεβά