ΑΕΚ: Δεν κατεβαίνει στον ευρωπαϊκό τελικό, αν οι οπαδοί της δεν περάσουν τα σύνορα για τα Σκόπια
Ένα πολύ σημαντικό θέμα έχει προκύψει λίγη ώρα πριν τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup, με την ΑΕΚ να είναι αποφασισμένη να μην κατέβει στον αγώνα με την Αλκαλόιντ στα Σκόπια.
Η «Ένωση» διεκδικεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, αναζητώντας ανατροπή της ήττας στη SUNEL Arena με 25-29.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού, όμως, έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα, καθώς αρκετοί από τους φίλους της «Ένωσης» δεν μπορούν να περάσουν τα σύνορα για να βρεθούν στο γήπεδο των Σκοπίων.
Η διοίκηση της ΑΕΚ σε σύσκεψη που είχε πριν από λίγο με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν επιτραπεί σε όλους τους οπαδούς της, να περάσουν τα σύνορα των Ευζώνων και να έρθουν κανονικά στο γήπεδο.
Υπάρχουν αρκετοί οπαδοί στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή, με τους οποίους οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε συνεννόηση για το τι ακριβώς θα πράξουν.