Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Ώρα Μίλτου Τεντόγλου για την Ελλάδα!

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Ώρα Μίλτου Τεντόγλου για την Ελλάδα!

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Το μεσημέρι ο μεγάλος τελικός του μήκους, με τον Μίλτο Τεντόγλου να είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στίβου, «ρίχνεται» στη… μάχη μιας ακόμη κορυφής. Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί σήμερα στη Γλασκόβη, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου που διεξάγεται στην πόλη της Σκωτίας. Εκεί όπου ο στόχος του Γρεβενιώτη αθλητή μας, είναι φυσικά η διατήρηση της κορυφής. Όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα του μήκους που λαμβάνει μέρος.

Ο μεγάλος τελικός του μήκους είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος. Ο ίδιος ο Τεντόγλου έχει τονίσει αρκετές φορές πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ θεωρεί και καλές τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Λεπτομέρειες όπως είναι το τερέν του σταδίου για παράδειγμα, κάτι που για τους αθλητές έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θυμίζουμε πως είναι κάτοχος του χρυσού και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, καθώς στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση είχε πάρει το χρυσό με επίδοση 8.55μ. Με τη φιλοδοξία αλλά και τις δυνατότητές του, να τον κάνουν να κυνηγά κάτι ανάλογο και σήμερα.

Οι σημαντικότεροι αντίπαλοι του Μίλτου στην προσπάθεια για κορυφή, θα είναι ο Ιταλός, Ματία Φουρλάνι, καθώς και οι Τζαμαϊκανοί, Κάρεϊ ΜακΛάουντ και Τάτζαϊ Γκέιλ. Εκτός είναι ο επίσης Τζαμαϊκανός, Γουέιν Πίνοκ, απ’ τους κορυφαίους αντιπάλους του Τεντόγλου. Μάλιστα έχει μαζί με τον Φουρλάνι τη μέχρι στιγμής καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 8,34μ.

Ο στόχος του Έλληνα πρωταθλητή, είναι να «πιάσει» καλό άλμα αν γίνεται απ’ την πρώτη προσπάθεια. Για να μην πάει με άγχος στις τελευταίες του προσπάθειες, παρότι φημίζεται ως ο άνθρωπος που φυλάει το καλύτερο για το τέλος!

Η μεγάλη «μάχη» του Μίλτου Τεντόγλου αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι στη Γλασκόβη και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΤ3.



«Βόμβα» της Μπαρτσελόνα: «Συμφωνία με τον Φρανσίσκο για δύο χρόνια»
«Βόμβα» της Μπαρτσελόνα: «Συμφωνία με τον Φρανσίσκο για δύο χρόνια»
Προπονητής Λεβερκούζεν: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, εξαιρετικός και με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός»
Προπονητής Λεβερκούζεν: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, εξαιρετικός και με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός»
Εθνική Ανδρών: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα δύο ματς με το Μαυροβούνιο
Εθνική Ανδρών: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα δύο ματς με το Μαυροβούνιο
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Μάριο Χεζόνια - Οι δύο προοπτικές που εξετάζει ο Κροάτης
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Μάριο Χεζόνια - Οι δύο προοπτικές που εξετάζει ο Κροάτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved