NFL: Πέθανε μετά από φρικτό δυστύχημα σε εργοτάξιο ο πρώην άσος των Buccaneers, Μάικ Γουίλιαμς

Νεκρός ο 36χρονος Μάικ Γουίλιαμς μετά από μάχη για τη ζωή του για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

Ηλίας Λαλιώτης
NFL: Πέθανε μετά από φρικτό δυστύχημα σε εργοτάξιο ο πρώην άσος των Buccaneers, Μάικ Γουίλιαμς

Ο πρώην άσος του NFL, Μάικ Γουίλιαμς, πέθανε το πρωί της Τρίτης (12/9) μετά από φρικτό ατύχημα, που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, ενώ εργαζόταν σε ένα εργοτάξιο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο Γουίλιαμς έκανε ηλεκτρολογικές εργασίες σε ένα εργοτάξιο, όπου υπέστη το θανατηφόρο ατύχημα.



Ο αστέρας του κολεγίου των Συρακουσών, ο οποίος έπαιξε στους Tampa Bay Buccaneers και Buffalo Bills για πέντε χρόνια στο NFL, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2016.

Το δυστύχημα συνέβη στις 21 Αυγούστου και ο Γουίλιαμς νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η μητέρα της κόρης του, Tierney Lyle, είπε ότι από τον 36χρονο αφαιρέθηκε το σύστημα μηχανικής υποστήριξης και ότι παρέμενε ανταποκρινόμενος σε νοσοκομείο της Τάμπα.

Τελικά, όμως, ο Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, χωρίς να έχουν γίνει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

COMMENTS