Τσιτσιπάς: «Θέλω τον τίτλο του Davis Cup σε 2-3 χρόνια»
Eurokinissi

Τσιτσιπάς: «Θέλω τον τίτλο του Davis Cup σε 2-3 χρόνια»

Τένις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μεγαλόπνοα και άκρως φιλόδοξα σχέδια για τη συμμετοχή του στο Davis Cup μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική ομάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έκλεψε την παράσταση» στην συνέντευξη Τύπου για το Davis Cup που θα διεξαχθεί 4 και 5/2 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ, με έπαθλο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο πρωταθλητής της χώρας μας και ένας απ’ τους κορυφαίους παγκοσμίου τενίστες, είναι το… μεγάλο όπλο της Ελλάδας.

Ο Τσιτσιπάς είπε ευθέως πως θέλει μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια να κατακτήσει τον τίτλο του Davis Cup! Τονίζοντας πως το ονειρεύεται καιρό και είναι η μεγάλη του φιλοδοξία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Θέλω να πω αρχικά ότι το να βρισκόμαστε εδώ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Στόχος μας είναι, όσο ακραίο και παράλογο να ακούγεται, ο τίτλος του Davis Cup, σε 3-4 χρόνια από τώρα.

Είναι κάτι που πιστεύω, το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, και χαίρομαι που η διοργάνωση έχει επιστρέψει στο παλιό της σύστημα. Η κατάκτηση του Davis Cup, μαζί με τους συμπαίκτες μου, είναι ένας από τους 3 στόχους που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου στο τένις. Θα έλεγα ότι είμαι πεινασμένος για περισσότερο τένις. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά στην Αυστραλία, όμως παραμένω προσηλωμένος στο Davis Cup τώρα.

Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, και από την επόμενη εβδομάδα να ξεκουραστώ όσο γίνεται, αλλά και να προετοιμαστώ για το επερχόμενο Tour. Για μένα είναι κάτι καινούργιο αυτό, και θέλω πραγματικά να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ».

Κατά τα άλλα, ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί χέρι. Πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο τρεις φορές Πρωταθλητής Ελλάδας, Αριστοτέλης Θάνος.

 



Ράγιο Βαγιεκάνο - ΑΕΚ: Έδωσε το… σύνθημα ο ντε Φρούτος για τον προημιτελικό
Ράγιο Βαγιεκάνο - ΑΕΚ: Έδωσε το… σύνθημα ο ντε Φρούτος για τον προημιτελικό
ECMO: Η θεραπεία υποστήριξης ζωής που φέρεται ότι θα εφαρμοστεί στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
ECMO: Η θεραπεία υποστήριξης ζωής που φέρεται ότι θα εφαρμοστεί στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες οι «πράσινοι»
L’ Etape Greece by Tour de France presented by Skoda 2026: Η Σπάρτη στο βάθρο παγκόσμιας ποδηλασίας
L’ Etape Greece by Tour de France presented by Skoda 2026: Η Σπάρτη στο βάθρο παγκόσμιας ποδηλασίας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved