Volley League Ανδρών: Χωρίς κλασικό ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέρουσες «μάχες» η 3η στροφή
Volleyleague.gr

Volley League Ανδρών: Χωρίς κλασικό ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέρουσες «μάχες» η 3η στροφή

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Volley League 2022-23, με την 3η αγωνιστική να πραγματοποιείται σε δύο δόσεις.

Από τα πιο αμφίρροπα ματς της 3ης αγωνιστικής αναμένεται αυτό στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ΑΟΠ Κηφισιάς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, ενώ η Κηφισιά θα κάνει τα πάντα ώστε να διατηρήσει το αήττητο της. (3η αγωνιστική, γυμναστήριο PAOK Sports Arena 5/11, 18:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης).

O ακραίος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε σχετικά με τη «μάχη» κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων:

«Οι αγώνες που είναι στην αρχή του πρωταθλήματος, οι ομάδες είναι καινούργιες και δεν τις γνωρίζουμε καλά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε να βρούμε ρυθμό ως ομάδα και να έχουμε ομοιογένεια ώστε στη συνέχεια που θα έχουμε πιο δύσκολες δοκιμασίες να είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολος αγώνας αυτός με την Κηφισιά αλλά εάν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Μας βοηθάει να παίζουμε συνέχεια με καλές ομάδες ώστε να αποκτούμε ρυθμό και να παίζουμε και εμείς καλύτερα».

Ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης εξήγησε:

«Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς και σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μας έχουμε ετοιμάσει το αγωνιστικό μας πλάνο και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι στην Πυλαία. Για εμάς, κάθε επίσημο παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως σύνολο και να βελτιωθούμε».

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Ξέρουμε ότι το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι υψηλών απαιτήσεων. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός και έχουμε μία δυνατή πρόκληση αυτή την αγωνιστική. Περιμένω ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας και εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη».

Σε 33 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα της Κηφισιάς με 24-9 νίκες.

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (3η αγωνιστική, 5/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)

Τoν πρώτο του εντός έδρας αγώνα στην κατηγορία της Volley League δίνει σήμερα ο Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας και μάλιστα απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Στην ακριτική πόλη έχει σημάνει «συναγερμός» καθώς όλοι θέλουν να δουν από κοντά μερικά από τα μεγάλα αστέρια της κατηγορίας.

Η διοίκηση του Άθλου έχει καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ώστε το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της ακριτικής πόλης να είναι κατάμεστο. Να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη Volley League η άλλη ομάδα της Ορεστιάδας, ο Α.Ο.Ο. ήταν το 2017.

Ο Άθλος Ορεστιάδας στις δύο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Σύρο και Σκύδρα έχει στο ενεργητικό έναν βαθμό και θέλει να γίνει όσο το δυνατόν πιο πολύ ανταγωνιστικός απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από τον Άθλο ο Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Σταύρος Κασαμπαλής έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό. (3η αγωνιστική, Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 5/11, 19:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Κώστας Τσιουτσιουλούδης δήλωσε:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας που παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και εκ των φαβορί του τίτλου. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου, την στήριξη της Ορεστιάδας για να συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής. Εμείς, όπως και σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παλέψουμε για κάθε πόντο και θα δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση! Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας κάθε πόντο».

Στην αντίπερα όχθη έπειτα από δύο «καθαρές» νίκες, κόντρα σε Μίλωνα και Φοίνικα Σύρου, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Άθλου, ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ενόψει μάλιστα και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε:

«Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς θα είναι το πρώτο από τα τρία που θα παίξουμε μακριά από την έδρα μας, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή την δύσκολη περίοδο».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας σημείωσε:

«Πάμε να παίξουμε έναν αγώνα, μετά από μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Φοίνικα. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση γενικά, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί και προσεκτικοί στον αγώνα, καθώς έτσι χτίζουμε χαρακτήρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη όλη αυτή η εβδομάδα, με τρεις εκτός έδρας αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα για το Challenge Cup. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, πάμε για το τρία στα τρία».

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης (3η αγωνιστική, 5/11, 20:00, Live Streaming ESAP TV)

Με «όπλο» την έδρα του ο Φοίνικας ΟΝΕΧ θα φιλοξενήσει στην Σύρο τον νεοφώτιστο Πολίχνης σε ένα από τα ενδιαφέροντα ματς της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της ESAP στο Υοu Tube. (3η αγωνιστική, γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Σύρος 5/11, 20:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ.).

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ο ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ρουμελιωτάκης αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό του προηγούμενου Σαββάτου:

«Παίζαμε με μία ομάδα που ο σκοπός της είναι να πάρει το πρωτάθλημα, ήταν πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς γενικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, πέρα από το τρίτο σετ, όπου ήμασταν πιο μαχητικοί. Το αφήνουμε πίσω αυτό, δεν μας απασχολεί τώρα, είναι στο παρελθόν. Κοιτάζουμε το μέλλον και ο αγώνας με τον Πήγασο Πολίχνης είναι στο γήπεδό μας, με μία μαχητική ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, να βγάλουμε τη μαχητικότητα που έχουμε δουλέψει μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Πήγασος Πολίχνης μετά τις δύο ήττες στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Μίλων ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σύρο για επίσημο αγώνα στη Volley League. Η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου παλεύει για να κάνει κάποια υπέρβαση με σκοπό να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Από τον Πήγασο ο Μάκης Κανέλλος και ο Νίκος Μήλης στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Ο προπονητής της ομάδας της Πολίχνης, Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσον δυνατόν καλύτερα με γνώμονα το προηγούμενο παιχνίδι που δεν είχαμε καλή απόδοση. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το ματς με τον Φοίνικα Σύρου. Όσον αφορά τη συνέχεια της πορεία μας, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να πατήσουμε δυνατά στα πόδια μας».

Ενώ ο αρχηγός του Πηγάσου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης με τη σειρά του πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε την 3η αγωνιστική ενάντια στον Φοίνικα Σύρου. Η ομάδας μας θα φιλοξενηθεί στην Ερμούπολη μια δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα, εμείς σαν Πήγασος Πολίχνης θα παλέψουμε για το καλύτερο, έχουμε πει ό,τι στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε πόντο, κάθε σετ και να αγωνιζόμαστε για όσον δυνατόν περισσότερη και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργητικοί, πιο επιθετικοί μέσα στο γήπεδο. Παλεύουμε και δουλεύουμε καθημερινά, κάθε εβδομάδα γι’ αυτό τον σκοπό. Πάμε στη Σύρο για το καλύτερο».

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο. (3η αγωνιστική, 5/11, 21:30, Ε.Ρ.Τ. 3 HD TV)

Το ντέρμπι των «πρασίνων» είναι αυτό που «κλείνει» την αυλαία των αναμετρήσεων του Σαββάτου, στη Νέα Σμύρνη και στο γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης». Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, που έχει μία ήττα στην έδρα του με τον Ολυμπιακό και μία νίκη εκτός έδρας με τον Πήγασο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ βαδίζει προς ολοταχώς για το 3Χ3. (3η αγωνιστική, γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 5/11, 21:30, Ε.Ρ.Τ. 3 HD TV, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αβραμίδης).

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Σάκη Ψάρρα, αντιμετώπιζε ορισμένες απουσίες αλλά υπάρχει αισιοδοξία για καλή εμφάνιση και μάλιστα σε αγώνα που θα μεταδώσει η κρατική τηλεόραση. Ιδιαίτερο ματς θα είναι για τρεις παίκτες του Μίλωνα, που έχουν περάσει στο παρελθόν από το «τριφύλλι» σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και αυτοί είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο Ηλίας Λάππας.

Μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό έχει κάνει και ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, που δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση:

«Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα πρόκληση με αντίπαλο τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ξέρουμε την δυσκολία του, αλλά θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Ακόμη μαθαίνουμε την ομάδα μας και είναι μία ευκαιρία μα διαπιστώσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο, απέναντι σε έναν υψηλού επιπέδου και μπατζετ αντίπαλο. Είναι κίνητρο για τους παίκτες μου ότι ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3».

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο το 3Χ3 στη Νέα Σμύρνη παρότι άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν πως ο Μίλων παραδοσιακά είναι «σκληρό καρύδι».

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ξενοφών Γκρουμούσας δήλωσε:

«Το Σάββατο έχουμε έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ομάδα του Μίλωνα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με προσοχή, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Σε 8 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται με 7-1 νίκες.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς Ορεστιάδας, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 18:00: (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30, (Live E.Ρ.Τ.-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Κώτσιας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Λινοξυλάκη.



Champions League: Φαβορί η Παρί Σεν Ζερμέν, ονειρεύεται η Ντόρτμουντ – Η ώρα και το κανάλι
Champions League: Φαβορί η Παρί Σεν Ζερμέν, ονειρεύεται η Ντόρτμουντ – Η ώρα και το κανάλι
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved