Handball Premier: Κρίσιμα ματς σε Φιλαδέλφεια και Θεσσαλονίκη στην «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής

Handball Premier: Κρίσιμα ματς σε Φιλαδέλφεια και Θεσσαλονίκη στην «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ιωνικός Ν.Φ. Affidea θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα, ενώ στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ φιλοξενεί τη Δράμα σε ένα παιχνίδι με επίσης μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τους γηπεδούχους αλλά και για τους φιλοξενούμενους, αφού ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Ο Ιωνικός είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει βαθμό, ενώ ο Δούκας μετρά δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Δράμα και Πυλαία.

Ο αθλητής του Ιωνικού ΝΦ Affide, Δημήτρης Μελετάκος υπογράμμισε:

«Προερχόμαστε από άλλο ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στην Δράμα. Αυτό πρέπει να μας πεισμώσει και όχι να μας ρίξει ψυχολογικά. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί και όχι να βρίσκεται ουραγός στην βαθμολογία. Δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Η ομάδα του Δούκα έχει αρκετή ποιότητα όμως παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε τους δυο βαθμούς. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι και πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένας όμορφος αγώνας».

Από την πλευρά του ο Παίκτης ΑΣΕ Δούκα, Χριστόφορος Τσακουρίδης σημείωσε:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένας από τους πολλούς τελικούς που θα ακολουθήσουν την φετινή σεζόν. Ή τουλάχιστον, έτσι θα πρέπει να το δούμε εμείς. Ο Ιωνικός, παρά ίσως το κακό ξεκίνημα του, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που προσπαθεί να τρέξει στο transition και να δημιουργήσει εύκολες φάσεις για γκολ. Αποτελείται από πολύ καλές μονάδες, με ποιότητα και εμπειρία, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα περιοριστούν. Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που, επίσης κυνηγάει να βρει τα πατήματα της για την νίκη και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ερχόμαστε από ένα ντέρμπι με την ομάδα της Πυλαίας που μας αφήνει την πικρία της ισοπαλίας ενώ θέλαμε το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ούτε ο χρόνος ούτε η πολυτέλεια, για εφησυχασμούς και στασιμότητες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για όλα τα παιδιά, ότι θα δώσουμε το 100% και θα βάλουμε δύσκολα στην ομάδα της νέας Φιλαδέλφειας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει και με όλες τις ομάδες που έχουμε αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Ο Δούκας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και θα κοιτάει όλους τους αντιπάλους του στα μάτια, σε κάθε αγωνιστική, για να παίρνει αυτό που του αναλογεί. Θέλω να παρακαλέσω όλη την οικογένεια του Δούκα, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν στο γήπεδο να δουν το παιχνίδι και να στηρίξουν την ομάδα».

ΧΑΝΘ- Bianco Monte Δράμα 1986 (29/10, 17:00)

Στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ φιλοξενεί τη Δράμα σε ένα παιχνίδι με επίσης μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΧΑΝΘ ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά τους δύο πόντους που κατέκτησε στην πρεμιέρα κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας που θα είναι πολύτιμοι στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Δράμας ψάχνει τους πρώτους της πόντους εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει 5 στο πρωτάθλημα, όλους στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ήττα του Διομήδη από τον Ολυμπιακό και με νίκη να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πολλά προβλήματα έχουν οι γηπεδούχοι, αφού θα απουσιάσουν οι Σαμαράς, Μπίλιας, Καράγγελος, ιδιαίτερα αμφίβολοι είναι οι Παλάσκας, Βαρδάκας, Μπίλιας που δεν κατάφεραν να βγάλουν κανονικό πρόγραμμα, ενώ με μία μόλις προπόνηση θα παίξει ο Σαρηγιαννίδης. Από πλευράς Δράμας θα απουσιάσει για ένα ακόμα παιχνίδι ο περιφερειακός Ούρος Ζιβούλοβιτς.

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Γιώργος Μαστορογιάννης υποστήριξε:

«Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με πολλά θέματα τραυματισμών. Πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, ειδικότερα από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Η Δράμα είναι ποιοτικός αντίπαλος και σαφέστατα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης σημείωσε:

«Είναι ένα σημαντικό ματς εκτός έδρας απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μετά το καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό. Η ΧΑΝΘ είναι επικίνδυνη και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα. Για να πάρουμε τη νίκη πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό και στα 60 λεπτά και αυτό θα έρθει μέσα από την άμυνα μας».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved