Στίβος: Με Στεφανίδη και Βούκοβιτς το Filothei Women Gala

Στίβος: Με Στεφανίδη και Βούκοβιτς το Filothei Women Gala

Το Filothei Women Gala θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 1 Ιουνίου και αναμένεται να συμμετάσχουν όλα τα κορυφαία ονόματα σε πέντε αγωνίσματα (100 μ, 100 μ. εμπ., μήκος, ύψος, επί κοντώ) μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Στεφανίδη και η Μαρίγια Βούκοβιτς, στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Τη Δευτέρα, 30 Μαΐου, στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσαν το «παρών» οι δύο άλτριες, του επί κοντώ και του ύψους αντίστοιχα, Κατερίνα Στεφανίδη και Μαρίγια Βούκοβιτς και αμφότερες έδειξαν τον ενθουσιασμό του για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε:

«Η πρώτη μου χρονιά στο Gala ήταν το 2003 και χαίρομαι πολύ που αγωνίζομαι πια για πολλοστή φορά σε αυτό, γιατί δεν είναι μόνο ένας πολύ ωραίος αγώνας αλλά διοργανώνεται κιόλας από τον σύλλογο μου και είναι διπλή χαρά για εμένα αυτό. Πέρυσι λόγω συνθηκών αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ, αλλά φέτος ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το πρόγραμμα ήταν βολικό και καταφέραμε να έρθουμε. Στόχος μου είναι να κάνω μία καλή επίδοση. Η κορυφαία στον κόσμο αυτή τη στιγμή για το 2022 είναι στα 4,73 μ. και θεωρώ πως είναι μέσα στα δεδομένα μου, είμαι καλά. Νομίζω είμαι λίγο ασταθής λόγω του ότι δεν έκανα κλειστό και είχα ορισμένα προβλήματα, αλλά είμαι καλά. Ηλικιακά είμαι την καλύτερη περίοδο της ζωής μου».

Με υψηλές προσδοκίες θα πάρει μέρος στη διοργάνωση και η 4η στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, Μαρίγια Βούκοβιτς:

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα είμαι παρούσα και πραγματικά νιώθω πως αγωνίζομαι στο σπίτι μου, τις προηγούμενες χρονιές πέρασα πραγματικά καλά στον αγώνα εδώ και είχα ένα πολύ ωραίο feeling. Το στάδιο, ο κόσμος, ο ίδιος ο αγώνας μου δίνουν ευχάριστα συναισθήματα και μου αρέσει πολύ που θα πηδήξουμε με φίλες όπως η Ζάκκα, η Μαλταμπέ, η Γκούσιν και όλες τις υπόλοιπες κοπέλες».

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν επίσης ο διοργανωτής και επιτελικός διευθυντής του Filothei Women Gala, τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Φιλοθέης και προπονητής, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φιλοθέης- Ψυχιμού, Δημήτρη Γαλάνη, τον ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, καθώς και όλους τους υποστηρικτές και εθελοντές, για τη στήριξη στη διοργάνωση. Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου ήταν και μια μεγάλη μορφή του ελληνικου στίβου, η Νίκη Μπακογιάννη, η οποία είπε: «Όταν βρίσκομαι στην αθλητική μου οικογένεια, θυμάμαι τα παλιά και μου έρχονται στο μυαλό οι όμορφες αναμνήσεις. Να περάσετε τα… ύψη που θέλετε εύχομαι στον αγώνα που έρχεται, σε αυτό το όμορφο στάδιο στο οποίο έχω προπονηθεί και έχω περάσει πολύ ωραία. Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες εύχομαι». Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Κωνσταντινίδης και ο έφορος Γιόρν Σιδεράς.

Το μίτινγκ Φιλοθέη Γκαλά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 17.30.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

17.30 Επί κοντώ

17.35 Μήκος

17.40 Υψος

17.45 100μ. εμπ. gala

18.10 50 μ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΟΦ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)

18.30 100μ. Κ16 - Κ18 - Κ20

18.45 100μ. Γυναικών



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved