Σκληρές εικόνες - Παραμορφώθηκε το πρόσωπο γυναίκας πυγμάχου μετά από 236 μπουνιές (photos+video)

Ανατριχιαστικές είναι οι φωτογραφίες από την παραμόρφωση που υπέστη το πρόσωπο γυναίκας πυγμάχου έπειτα από αγώνα που έδωσε.

Γιώργος Κυριακόπουλος
Σκληρές εικόνες - Παραμορφώθηκε το πρόσωπο γυναίκας πυγμάχου μετά από 236 μπουνιές (photos+video)

Μεγάλη παραμόρφωση υπέστη το πρόσωπο της Μίριαμ Γκουτιέρες μετά τον αγώνα που έδωσε με την Αμάντα Σεράνο. Η δεύτερη ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη, προλαβαίνοντας να ρίξει 236 μπουνιές σε 20 λεπτά, έπειτα από δέκα γύρους.

Οι δύο γυναίκες πυγμάχοι αγωνίστηκαν στο co-main event του αγώνα που έδωσαν οι Τζέικ Πολ και Τάιρον Γούντλεϊ, ωστόσο, προκαλούν ανατριχίλα οι εικόνες που… έρχονται μετά την παραμόρφωση του προσώπου της Ισπανίδας μποξέρ.

Η Μίριαμ Γκουτιέρες δέχθηκε 236 γροθιές από την Πορτορικανή και όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery, τα… αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα εμφανή στο πρόσωπό της.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…