Volley League - Τερζής: «Δείξαμε χαρακτήρα και με ένα μέτριο δικό μας παιχνίδι πήραμε το τρίποντο»

Volley League - Τερζής: «Δείξαμε χαρακτήρα και με ένα μέτριο δικό μας παιχνίδι πήραμε το τρίποντο»

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Α΄ γύρο με νίκη 3-1 σετ επί του Φιλίππου Βέροιας και ο αρχηγός, Θάνος Τερζής στάθηκε στη διάρκεια που θα πρέπει να έχει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την πέμπτη του νίκη σε επτά αγώνες σημείωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» την Κυριακή το απόγευμα στην «αυλαία» του α’ γύρου και περιμένει το σημερινό ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για να δει αν θα τερματίσει 2ος ή 3ος.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ήταν οι Ούντρις, Κουκλίνσκι που έβγαλαν με επιτυχία και τα τέσσερα σετ, ενώ Κουμεντάκης και Γουόλς έγιναν αλλαγή μετά το 2ο σετ. Μετά την ισοφάριση ο Γιάννης Καλμαζίδης έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση τους να εκδηλώσουν τις αρετές τους και να καθαρίσουν τον αγώνα χωρίς άλλες απώλειες.

Ο Φίλιππος παρά την ήττα του ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ και διατήρησε την καλή παράδοση των καλών εμφανίσεων απέναντι στον δικέφαλο. Κορυφαίος της ομάδας της Βέροιας ήταν ο Στουντζίσκι που σημείωσε 15 πόντους και πλέον άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής σημείωσε:

«Η ομάδα έχει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο στο δύσκολο πρωτάθλημα που διανύουμε αλλά και στην Ευρώπη. Ο Φίλιππος Βέροιας έπαιξε καλά. Βέβαια έπαιξε ελεύθερα και εμεί δείξαμε χαρακτήρα. Με μία μέτρια εμφάνιση πήραμε αυτό που θέλαμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Φοίνικα στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε.

Φέτος το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και κάθε παιχνίδι μετράει. Νομίζω πως αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν το πρωταθλητή. Μέσα στην έδρα μας η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα κερδίσουμε και το παιχνίδι της Παρασκευής. Και θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο το κόσμο!»

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του είπε:

«Ήταν μια "γλυκιά" ήττα, τη στιγμή που παίζεις με μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εγώ αυτό που ήθελα, ήταν να μπουν μέσα και να παίξουνε ελεύθερα και από εκεί και ύστερα ό,τι βγει! Το κρίσιμο σημείο ήταν στο ‘α σετ, όπου ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κόκκινη στον Προύσαλη, μία αυστηρή νομίζω απόφαση. Κρατάω το σετ, τον ενθουσιασμό των παιδιών και το γεγονός ότι αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια τα κάναμε στο παιχνίδι σε ποσοστό 70%».

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κακάτσιου, Βασδέκης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

*Οι πόντοι του Π.Α.Ο.Κ. προήλθαν: 7 άσσοι, 61 επιθέσεις, 6 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας οι πόντοι προήλθαν: 1 άσσος, 53 επιθέσεις, 3 μπλοκ, 27 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 23-25, 25-17, 25-19) σε 98 λεπτά.

Π.Α.Ο.Κ. (Γιάννης Καλμαζίδης): Μπράουν 5π. (3/8επ., 2 μπλοκ), Γουόλς 2 (1/1επ., 1 μπλοκ), Κουμεντάκης 9 (9/15επ., 93%υπ., 86%αρ.), Γάτσης 2 (2/3επ.), Κουκλίνσκι 22 (19/31επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι, 82%υπ., 55%αρ.), Ούντρις 20 (17/28επ., 3 άσσοι) / Κοκκινάκης (λ. - 85%υπ., 54%αρ.), Τερζής, Πετρέας 7 (5/6επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Σωτηρίου 3 (3/8επ., 90%υπ., 60%αρ.), Τακουρίδης 4 (2/3επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Μπούτος.

Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος 7π. (6/6επ., 1 μπλοκ), Προύσαλης 1 (1/3επ.), Ρουμελιωτάκης 14 (14/27επ., 57%υπ., 48%αρ.), Βαρβεσιώτης 6 (6/16επ.), Σονάρι 11 (8/14επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Στουντζίνσκι 15 (15/28επ., 58%υπ., 28%αρ.) / Μπουράκης (λ. - 50%υπ., 33%αρ.), Στεφανίδης 3 (3/7επ.), Μιχελάκης (λ), Σιούτης, Κουπατσιάρης.



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved