Ο Παναθηναϊκός νικητής του φιλανθρωπικού τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΟΦΗ (photos)

Ο Παναθηναϊκός νικητής του φιλανθρωπικού τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΟΦΗ (photos)

Νικητής στο γήπεδο αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ στην αλληλεγγύη, μετά την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσαν οι Κρητικοί και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σχολείο της περιοχής του Θραψανού, που επλήγη από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Ιωάννης Μπουσούνης» στην Καλαμάτα, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ακόμα τουρνουά στο βόλεϊ ανδρών, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που στερήθηκε μάλιστα τις υπηρεσίες του Λούκας Ρανγκέλ, επικράτησαν με 3-2 σετ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου και κατέλαβαν τη 1η θέση στο τουρνουά.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου, την τρίτη ο Μίλων και την τέταρτη θέση ο ΟΦΗ.

Παράλληλα ο ΟΦΗ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καθώς όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το Φιλανθρωπικό τουρνουά, που διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, θα διατεθούν για την ανέγερση του σχολείου της περιοχής του Θραψανού, που επλήγη από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ΟΦΗ-Μίλων παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τιμήθηκε από το ΤΑΑ ΟΦΗ, την πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αυγενάκη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Ελένη Καζάκου, για την μεγάλη του συμβολή στο επαγγελματικό βόλεϊ, με τα έσοδα που λαμβάνουν πλέον οι ομάδες από το ποσοστό των κερδών του στοιχήματος.

Ο Ηρακλειώτης Υπουργός συνεχάρη τον ΟΦΗ, για το υπέροχο τουρνουά που διοργάνωσε και τον ξεχωριστό σκοπό που είχε να στηριχθούν οι πληγέντες από τον σεισμό και ανήγγειλε νέα χρηματοδότηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μέσα στο φθινόπωρο.

Τιμήθηκε ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, για την προσφορά του στο βόλεϊ. Ο διεθνής διαιτητής Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος για την προσφορά του, στην διαιτησία.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον ΟΦΗ.

Τέλος σε μια υπέροχη κίνηση, οι αρχηγοί των αποστολών έλαβαν ένα καλάθι με Κρητικό μέλι, κρασί, λάδι και καφέ Δανδάλη, από τον εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου Θραψανού, κ. Μαυραντωνάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τις ομάδες για την συμβολή τους, στην αποκατάσταση του σχολείου του χωριού.

Παναθηναϊκός ΑΟ- Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου 3-2

Τα σετ: 21-25, 25-22, 21-25, 25-19, 15-9

Παναθηναϊκός (Δ. Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 17, Γιάκομπσεν 6, Αραμπόπουλος, Μπάσης 6, Μάρκου, Ρανγκέλ, Χ.Ανδρεόπουλος 3, Ράπτης 5, Βαν Ντεν Ντρις 20 και Στάλεκαρ 7.

Φοίνικας Σύρου: Μιχαήλοβιτς 15, Παπαλεξίου, Ποχάνης, Κωνσταντινίδης, Ερεζέλο 8, Κόστα 6, Καπετανίδης, Ηλίας, Παπαγγελόπουλος 1, Γαλιώτος, Τζούριτς  11, Φράγκος 19, Στερν, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος 9, Μήλης 2.

ΟΦΗ- ΑΟΝΣ Μίλων 2-3

Τα σετ: 21-25, 25-22, 21-25, 25-19, 15-9.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης 1, Γιαννόπουλος 6, Κάλλας 14, Τεφτσής, Arpagiou, Δαρίδης, Βαιόπουλος 8, Τσέλιος 6, Σαλταφερίδης, Τζουγκαράκης 9.

Μίλων (Ψάρρας): Mούχλιας 3, Χανδρινός Σ. 9, Χανδρινός Α, Δοροκίδης 2, Gustavo 4, Urcevits 1, Σπιριούνης 11, Kaislaslao 9, Βελούδης, Borris 7, Δημόπουλος 4.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 8/10/2021

Παναθηναϊκός - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. 3-0

Σάββατο  9/10/2021

A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου- ΑΟΝΣ Μίλων 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Κυριακή 10/10/2021

Παναθηναϊκός Α.Ο. - A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου 3-2

ΟΦΗ – ΑΟΝΣ Μίλων 0-3

H TEΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναθηναϊκός A.O. (3-0)

A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου (2-1)

ΑΟΝΣ Μίλων (0-3)

ΟΦΗ (0-3)



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved