Στη Γαλλία για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Στη Γαλλία για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Στη Γαλλία βρίσκεται από σήμερα (2/12) η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, η οποία από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα μετάσχει στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Εζ-Αν-Προβάνς.

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο ΝΟΒ συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπου στοχεύει σε διάκριση.

Η ελληνική ομάδα είναι το λογικό φαβορί του ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ (Παρασκευή 4/12), τη γαλλική Πεΐ Ντ΄ Ε (Σάββατο 5/12) και την ελβετική Καρούζ (Κυριακή 6/12), στην οποία αγωνίζεται ο μέχρι το καλοκαίρι παίκτης της Βουλιαγμένης, Κυριάκος Ποντικέας. Την πρόκριση για τους «16» θα πάρουν οι πρώτες δύο ομάδες του ομίλου, με τον ΝΟΒ όμως να στοχεύει στην πρώτη θέση (με βασική αντίπαλο την οικοδέσποινα Πεΐ Ντ΄ Ε), ώστε να έχει καλύτερη κλήρωση στα νοκ-άουτ.

Ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, Χρβόγε Κόλιανιν, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν φυσικά της αγωνιστικής απραξίας που προκαλείται από τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς και Ανδρεάδης.

 



ΠΑΟΚ: Τριπλή επιστροφή ενόψει Παναιτωλικού
ΠΑΟΚ: Τριπλή επιστροφή ενόψει Παναιτωλικού
Στίβος: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού αποχωρεί από το ΣΕΦ μετά από 15 χρόνια
Στίβος: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού αποχωρεί από το ΣΕΦ μετά από 15 χρόνια
Παναθηναϊκός AKTOR - Βίρτους Μπολόνια: Αποθέωση για Αταμάν
Παναθηναϊκός AKTOR - Βίρτους Μπολόνια: Αποθέωση για Αταμάν
Ολυμπιακός: Συμφωνία για την απόκτηση του Αντόνιο Θαρθάνα
Ολυμπιακός: Συμφωνία για την απόκτηση του Αντόνιο Θαρθάνα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved