Γέμισε μετάλλια

Γέμισε μετάλλια

Μετά την Τσιάβου, η ελληνική αποστολή κωπηλασίας πανηγύρισε δύο επιπλέον μετάλλια στο Μόναχο.

Ένα ασημένιο και ένα αργυρό μετάλλιο πρόσθεσαν στις… αποσκευές τους οι Έλληνες κωπηλάτες τη σημερινή (29/5) τελευταία ημέρα του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μόναχο.

Η τετράκωπος άνευ με τους Στέργιο Παπαχρήστο-Γιάννη Τσίλη-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Χρήστου ξεκίνησε από την 4η θέση στον τελικό, στα 1000μ. είχε καταφέρει να πλασαριστεί στην 3η θέση όμως με πλείστες δυνάμεις στο φινάλε κατάφερε και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας σε 5.55.03 πίσω από την 1η Βρετανία που έκανε 5.52.74 και μπροστά από την 3η Γερμανία που τερμάτισε σε 5.56.82.

Τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας απέδειξαν και πάλι ότι αποτελούν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο πλήρωμα αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ ενώ έχασαν για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο το ασημένιο από τους Ιταλούς Καρμποντσίνιο-Μορνάτι. Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6.29.85 ενώ οι Ιταλοί σε 6.28.37. Πρώτη ήταν η βάρκα της Βρετανίας με χρόνο 6.24.67.

Στον τρίτο τελικό της ημέρας για τα ελληνικά χρώματα το διπλό σκιφ ελ. βαρών των γυναικών με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου -Τριανταφυλλιά Καλαμποκά πήρε την 6η θέση.

Έτσι, η εθνική ομάδα αποχωρεί από το Μόναχο με συγκομιδή τρία μετάλλια όλων των αποχρώσεων, ένα χρυσό (με την Τσιάβου το Σάββατο), ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο καθώς και μια συμμετοχή σε τελικό.



Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το «Γ. Καραϊσκάκης» δεύτερο σπίτι του (vid)
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το «Γ. Καραϊσκάκης» δεύτερο σπίτι του (vid)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/02) - Πού θα δείτε τον τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο χάντμπολ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/02) - Πού θα δείτε τον τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο χάντμπολ
Πλήγμα με Λιφ στη Μακάμπι
Πλήγμα με Λιφ στη Μακάμπι
Καλάμπρια: «Καθαρή» η μαγνητική του Ιταλού
Καλάμπρια: «Καθαρή» η μαγνητική του Ιταλού
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved