Σουηδία και Δανία στα ημιτελικά
Μετά τη νίκη των Σουηδών επί της Κροατίας και η Δανία κατάφερε και νίκησε την Αργεντινή με 31-24 και πήρε τους βαθμούς κόντρα στους «μπιανκοτσελέστε». Για τους Δανούς ήταν η έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον όλα θα κριθούν μεταξύ τους. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με αύριο Τρίτη (25/1) για την πρωτιά του Ομίλου και στους Δανούς αρκεί μια ισοπαλία για να μείνουν στην κορυφή, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τις δύο ομάδες, αφού τον ημιτελικό τους οι Δανοί θα τον δώσουν στο Κριστιανστάντ και οι «Βίκινγκς» στο Μάλμοε.
Πολωνία-Σερβία 27-26 (10-11)
Για τον Β΄ όμιλο η Πολωνία νίκησε 27-26 τη Σερβία και με την Κροατία, θα παίξουν για τις θέσεις 3-4 του ομίλου, αύριο Τρίτη (25/1).
Μετά την ήττα της Κροατίας από τη Σουηδία, η Πολωνία με τη νίκη που πέτυχε επί της Σερβίας, την προσπέρασε στη βαθμολογία, μετατρέποντας τον όμιλο σε πραγματικό θρίλερ.
Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πραγματικά χιτσκοκικό, με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς και τις δύο ομάδες να μην μπορεί, μια από τις δύο, να πάρει διαφορά ασφαλείας.
Το σκορ ήταν ισόπαλο 26-26, με τη Σερβία να έχει την μπάλα στην κατοχή της και να τη χάνει. Αμέσως ο πολωνός προπονητής Μπόγκνταν Βέντα πήρε τάιμ άουτ και πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Κάρολ Μπιελέσκι πέτυχε το νικητήριο γκολ, για τους Πολωνούς.
Αργεντινή - Δανία 24-31 (12-17)
Η Δανία ήρθε αντιμέτωπη με μια ήττα, αλλά στο τέλος, η «ερυθρόλευκη» ομάδα ήταν αυτή που γέλασε. Σημείωσε την έβδομη νίκη της, έφθασε τους 8 βαθμούς και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Η Αργεντινή αποδείχθηκε πολύ δυνατός αντίπαλος, κάτι που δεν περίμεναν οι Δανοί και χρειάστηκαν οι αποκρούσεις του Δανού τερματοφύλακα Νίκλας Λάντιν, για να φθάσουν στη νίκη, αλλά και τα επτά προσωπικά γκολ του Μίκελ Χάνσεν, που ήταν και ο κορυφαίος σκόρερ την Δανών, για να λυγίσουν την αντίσταση των Νοτιο-Αμερικανών.