Καλλιτεχνική: Σαρωτικός πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photos)

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε Πρωταθλητής κατακτώντας την πρώτη θέση σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων σ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ!

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Καλλιτεχνική: Σαρωτικός πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photos)

Στον σημερινό τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, τα «Σκαθάρια», με τη Γεωργία Βασιλοπούλου, τη Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, την Ελένη-Ηλιάννα Καραμάνη, την Πηνελόπη Καραμέσιου, τη Δανάη Καριώρη, την Αντριάνα Μισίκεβιτς, την Αικατερίνη Μπέκου και την Ευαγγελία Πλατανιώτη, ανέβηκαν για μία ακόμα φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με 85.9667 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΟΒΑ, συγκεντρώνοντας 81.5667 βαθμούς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 81.2000 βαθμούς.

Στην Τελική Βαθμολογία των σωματείων, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρωταθλητής με 211 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο ΝΟΒΑ (2ης θέση) με 170 βαθμούς και ο ΝΟ Βουλιαγμένης (3η θέση) με 160 βαθμούς.

Αναλυτικά η κατάταξη στο Ελεύθερο Ομαδικό:

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 85.9667

ΝΟΒΑ 81.5667

ΝΟ Βουλιαγμένης 81.2000

ΝΟ Χανίων 77.2333

Ωρίωνας 74.4000

ΚΟΗ 74.0333

Πανσερραϊκός 73.9667

Ηρακλής 72.3667

Αρίων Γλυφάδας 69.8333

Ευ Ζην 68.3000

Νηρέας Χαλανδρίου 67.4000

Λέοντες 64.7333

Η Συνολική Βαθμολογία του Πρωταθλήματος:

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 211

ΝΟΒΑ 170

ΝΟ Βουλιαγμένης 160

ΝΟ Χανίων 127

Ωρίωνας 99

Πανσερραϊκός 89

Ηρακλής 55

Αρίων Γλυφάδας 44

ΚΟΗ 22

Νηρέας Χαλανδρίου 19

Ευ Ζην 14

Λέοντες 6

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μίλησε στο σαιτ της Ομοσπονδίας και ανέφερε:

«Είμαστε η μοναδική Ομοσπονδία στον κόσμο που ολοκλήρωσε στο 95% τα πρωταθλήματά της, σε όλα τα αθλήματα. Πολύ σημαντικό, ότι εν μέσω «COVID» και «Ιανού» νικήσαμε και τα δύο αυτή τη βδομάδα και καταφέραμε να επανέλθουν οι αθλητές, οι προπονητές, τα σωματεία και όσοι ασχολούνται με τα αθλήματά μας στην αγωνιστική δράση. Με ρίσκο και αποφασιστικότητα δεν κρυφτήκαμε και δεν κοτέψαμε πίσω από την πανδημία. Έως τώρα, τα έχουμε καταφέρει με επιτυχία και ευελπιστώ να τελειώσουμε ετσι. Στις 10 Οκτωβρίου αρχίζουμε τη νέα χρονιά, κάποιοι ασχολούνται εδώ και μήνες με τις εκλογές εμείς όμως στην ομοσπονδία δεν το έχουμε κάνει και ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό που βλέπετε. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, σε δύσκολες περιόδους, αντί να κοιτάει πως θα σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές για την κοινωνία και τον αθλητισμό, τους έχει βάλει όλους και ασχολούνται ένα χρόνο τώρα με τις εκλογές. Είναι ντροπή και αίσχος».