Βόλεϊ: MVP η Σταματία Κυπαρίσση, 6Χ6 για τον ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Κ20 (photos)

Βόλεϊ: MVP η Σταματία Κυπαρίσση, 6Χ6 για τον ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Κ20 (photos)

Η ακραία του ΠΑΟΚ, Σταματία Κυπαρίσση για δεύτερη συνεχή σεζόν κατακτά το βραβείο της MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, με τον ΠΑΟΚ εκτός από το Πρωτάθλημα να έχει το απίστευτο 6Χ6 στις κορυφαίες της διοργάνωσης!

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κ20 κοριτσιών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κάνανε, λόγω της κατάστασης που επικρατεί περάσαμε όλο το καλοκαίρι μας στο γήπεδο, και ανταμείφθηκαν οι κόποι τους. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει πάρει 3 τρόπαια, και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον Διοικητικό Υπεύθυνό μας, κ. Κώστα Αμοιρίδη, που είναι ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες, οι οποίες είναι και ταλαντούχες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Η νεαρή αθλήτρια, που εκτός από MVP ήταν και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, Σταματία Κυπαρίσση παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης επιθετικού και ανέφερε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, οι συμπαίκτριές μου είναι εξαιρετικές και μέσα από το σύνολο μπόρεσα να διακριθώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη, το θέλαμε πάρα πολύ».

Η αρχηγός της ομάδας, διαγώνιος Πιλιτσίδου Σωτηρία- Ελένη σημείωσε:

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, φάνηκε η εμπειρία μας, το θέλαμε πολύ και δουλέψαμε για αυτό όλο το καλοκαίρι. Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη, ο οποίος μας στήριξε όλη τη χρονιά, καθώς και στην οικογένειά μου».

Η πασαδόρος, Ελισάβετ Ηλιοπούλου τόνισε:

«Δουλέψαμε πολύ σαν ομάδα και το θέλαμε πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μας πίεσε καθώς είχαμε θέσει ένα στόχο και έπρεπε να τον κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένες γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να σταθούμε αντάξια στη τελική φάση και να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο».

Το λίμπερο, Ελένη Παπαδοπούλου υπογράμμισε:

«Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της Ομάδας, κ. Αμοιρίδη,  στους γονείς μου καθώς και στις συμπαίκτριές μου που πιστεύουν πάντα σε εμένα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς».

Τέλος η κεντρικός, Κυριακή Τερζόγλου τόνισε:

«Μέσα από σκληρή δουλειά τα καταφέραμε, αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη για τη στήριξη που μας παρέχει, στην οικογένειά μου, στον προπονητή μας καθώς και στις συμπαίκτριές μου».

Αναλυτικά οι βραβεύσεις των κορυφαίων:

MVP: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Την απονομή στον Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση της 3ης θέσης έκαναν η αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου Μένη Βαμποράκη και το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Φώτης Πέρρος.

Την απονομή στο Μαρκόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Την απονομή στον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. έκαναν ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κώστας Αλλαγιάννης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας.

Πριν τις απονομές στις συμμετέχουσες ομάδες, η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε αναμνηστικές πλακέτες στον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, στην Αντιδήμαρχο Μένη Βαμποράκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκο Πέππα και στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved