«Έφυγε» ο Τάσος Παπαχρήστου

«Έφυγε» ο Τάσος Παπαχρήστου

Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία, έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Τάσος Παπαχρήστου.

Στο πένθος βυθίστηκε η αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Δεν είναι πλέον στη ζωή ο Τάσος Παπαχρήστου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 63ων ετών. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά δυστυχώς νικήθηκε…

Είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1957. Υπήρξε αθλητής του Ηρακλή, ομάδα την οποία υποστήριζε κιόλας. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Φίλαθλος», πριν πάει στο «Έθνος» απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Εργάστηκε επίσης στο γραφείο Τύπου της άρσης βαρών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει:

«Η αθλητική δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ πενθούν το “χαμό” ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών συντακτών. Ο Τάσος Παπαχρήστου “έφυγε” από τη ζωή πρόωρα, σε ηλικία 63 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αφού έκανε τα πρώτα βήματά του στον αθλητισμό, στράφηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο και υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τον “Φίλαθλο” και συνέχισε για πολλά χρόνια στο “Έθνος” από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Εργάστηκε επίσης στη “Goal News”, ενώ υπηρέτησε για περίπου 30 χρόνια το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και τα τελευταία χρόνια το αντίστοιχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με απόλυτη επιτυχία.

Ξεχώρισε για τις άρτιες δημοσιογραφικές του καλύψεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα γεγονότα στίβου και βεβαίως στη μεγάλη του αγάπη, στην άρση βαρών και διακρινόταν για την επαγγελματική του πληρότητα, το ήθος, την ευγένεια και τη συναδελφικότητά του.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τον αποχαιρετά με οδύνη και απευθύνει στους οικείους του τα πιο θερμά του συλλυπητήρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, στην Παλλήνη»



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved