Στον Πανναξιακό η διεθνής Σέρβα πασαδόρος, Αντζέλα Βεσελίνοβιτς

Στον Πανναξιακό η διεθνής Σέρβα πασαδόρος, Αντζέλα Βεσελίνοβιτς

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον Πανναξιακο ΑΟΝ, που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Σέρβα διεθνή αθλήτρια Αντζέλα Βεσελίνοβιτς, μετά την απόκτηση της νεαρής πασαδόρου Πηνελόπης Παπαστεργίου.

Η 21χρονη πασαδόρος είναι διεθνής με την Σερβία, ύψους 1,78μ..

Στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε στο paon.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου απόπειρα για καριέρα εκτός της πατρίδας μου θα είναι στην Ελλάδα, είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με την Ελληνική εθνική ομάδα όταν ήμουν στις νεαρότερες κατηγορίες καθώς επίσης και σε κάποια τουρνουά.

Οι Έλληνες είναι πολύ φιλόξενοι και καλοί άνθρωποι και η Ελλάδα μια όμορφη χώρα στην οποία έχω ταξιδέψει με τους γονείς μου αλλά και και μόνη μου για διακοπές.

Η νοοτροπία του Ελληνικού και του Σερβικού λαού είναι παρόμοια, έχουν πολλά κοινά σημεία οι δύο λαοί.

Ελπίζω ότι θα εκπληρώσω τόσο τις προσωπικές μου προσδοκίες αλλά και τις προσδοκίες της νέας μου ομάδας καθώς και του προπονητή μου.

Ανυπομονώ να βρεθώ στη νέα μου ομάδα και μαζί με τις συμπαίκτριες μου να οδηγήσουμε τον σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις».

Η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την Σέρβα διεθνή αθλήτρια Αντζέλα Βεσελίνοβιτς για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 5.2.1999, η Αντζέλα Βεσελίνοβιτς έχει ύψος 178cm και θα αγωνίζεται ως Πασαδόρος.

Η 21χρονη διεθνής αγωνιζόταν στην OK Bizura, μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Σερβίας, και είναι μέλος των εθνικών ομάδων της χώρας της αγωνιζόμενη στις κατηγορίες U14, U16, U18 και U21 ενώ μέχρι και σήμερα στελεχώνει την εθνική ομάδα γυναικών της πατρίδας της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κατακτήσει κάθε τίτλο στην χώρα της ενώ με την εθνική ομάδα U21 έφτασε στην 5η θέση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε την Αντζέλα Βεσελίνοβιτς στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Παράλληλα χθες η ομάδα βόλεϊ της Νάξου ανακοινώθηκε και η απόκτηση της Πηνελόπης Παπαστεργίου.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πηνελόπη Παπαστεργίου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Λάρισα στις 26.3.1995, η Πηνελόπη Παπαστεργίου έχει ύψος 173cm και θα αγωνίζεται ως Πασαδόρος.

Η 25χρονη ταλαντούχα αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ε.Α. Λάρισας, Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, Γ.Σ. Ηλυσιακός, Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Ο. Μαρκόπουλο και Άρτεμις Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ε.Α.Λάρισας για την συνεργασία και για την παραχώρηση της αθλήτριας ώστε να αγωνιστεί στον σύλλογο μας με την φανέλα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Καλωσορίζουμε την Πηνελόπη Παπαστεργίου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Πηνελόπη Παπαστεργίου δήλωσε στο paon.gr:

«Πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ που τη νέα σεζόν θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ στην VolleyLeague και θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού.

Γνωρίζω ότι σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με την φανέλα του Πανναξιακού και για αυτό θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Οικονόμου που με επέλεξε αλλά και την διοίκηση του συλλόγου που μου δίνει αυτή την δυνατότητα δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να εκπληρωθούν όλοι μας οι στόχοι».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved