Στίβος: «Ξεμούδιασμα» μετά τον κορονοϊό

Στίβος: «Ξεμούδιασμα» μετά τον κορονοϊό

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στον ελληνικό στίβο σε Κρήτη, Γιαννιτσά και Αλεξανδρούπολη.

Σχεδόν τέσσερις μήνες από την ολοκλήρωση της χειμερινής εγχώριας δράσης, η… κανονικότητα επιστρέφει και στους αθλητές στίβου με την έναρξη της θερινής περιόδου. Στην Κρήτη μετά τους αγώνες Μιραμπέλο που έγιναν την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο, όπου ξεχώρισε ο Γεράσιμος Καλογεράκης (ΟΦΗ) με 63,53 μέτρα στον ακοντισμό.

Σειρά πήρε σήμερα το Ηράκλειο με τα «Κνώσσεια 2020»  μια διοργάνωση στην οποία μετέχουν κυρίως νεαροί αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες έγιναν σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο αγώνων, το οποίο διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή και την ακεραιότητα των αγωνισμάτων και παράλληλα διασφαλίζει την ασφάλεια αθλητών, αθλητριών και όλων όσων βρίσκονται στο στάδιο. Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με τα ριπτικά αγωνίσματα και συνεχίζονται το απόγευμα με τα δρομικά και αλτικά.

Παράλληλα τα πρώτα… βήματα μετά την πολύμηνη αποχή λόγω της πανδημίας του ιού γίνονται σήμερα και σε επίπεδο διασυλλογικών αγώνων. Την αρχή στη σειρά αγώνων κάνουν η Αλεξανδρούπολη και τα Γιαννιτσά, που φιλοξενούν ομίλους της κατηγορίας Κ16. Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη και η συμμετοχή σε αυτούς  είναι μεγάλη, γεγονός που δείχνει την ανάγκη των νεαρών αθλητών να επιστρέψουν στους αγώνες και στις αγαπημένες τους συνήθειες.



Live Streaming Παναθηναϊκός - ΟΦΗ για το League Cup
Live Streaming Παναθηναϊκός - ΟΦΗ για το League Cup
Αυτός θα είναι στον πάγκο της Παρτίζαν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου
Αυτός θα είναι στον πάγκο της Παρτίζαν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου
Ηρακλής: Χωρίς τον Λούκιτς στην Αγγλία
Ηρακλής: Χωρίς τον Λούκιτς στην Αγγλία
Άρης - ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι «κίτρινοι» για το ντέρμπι Κυπέλλου
Άρης - ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι «κίτρινοι» για το ντέρμπι Κυπέλλου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved