Δ. Γιαννακόπουλος: «Ευχή όλων να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο» (video)

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ευχή όλων να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο» (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κοπή πίτας του Παναθηναϊκού ΑΟ έκανε απολογισμό του 2019 κι ευχήθηκε ένα ακόμα πιο επιτυχημένο 2020 για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ παράλληλα γιόρτασε και τα 112α γενέθλια του Συλλόγου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως πρόεδρος του «τριφυλλιού», ήταν αυτός που καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση και στην ομιλία του στάθηκε σε όσα έχει καταφέρει τους τελευταίους 18 μήνες ο Σύλλογος αλλά και σε αυτά που εύχεται να καταφέρει στο μέλλον.

Η ομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Προτού μπούμε να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Σύλλογο. Σήμερα 3 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τα 112 χρόνια και το τμήμα multimedia έχει φτιάξει ένα μικρό βίντεο που θα ήθελα να δούμε όλοι το οποίο έχει κάποιες στιγμές από την ιστορία μας.

Χρόνια πολλά στον Σύλλογο. 112 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Τα τμήματα, τα περισσότερα ομαδικά ήταν στην Α2, θέσαμε ως στόχο να ανέβουν όλα στην Α1 και επιτευχθήκαν αυτοί οι στόχοι. Είπαμε φέτος ότι θα καταφέρουμε να εδραιωθούμε στην Α' Εθνική. Θεωρώ ότι όχι μόνο καταφέραμε να εδραιωθούμε στην Α' Εθνική αλλά κάποια από τα τμήματα με κάποιες μικρό-προσθήκες ενδεχομένως να μπορέσουν να διεκδικήσουν και κάποιους τίτλους. Αυτό δεν το λέω για να αγχώσω κανένα τμήμα, αλλά ευχή όλων είναι στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε και να τακτοποιήσουμε τα χρέη του παρελθόντος. Σε ένα βαθμό, σε ένα ποσοστό 98% και αυτό έχει επιτευχθεί. Επίσης, το να μπορέσουμε να δομήσουμε και να οργανώσουμε τον σύλλογο σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό έχει επιτευχθεί και θα ήθελα εγώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από τη διοίκηση, τους ανθρώπους που τρέχουν νυχθημερόν για να τα καταφέρουν όλα αυτά, αλλά πάνω από όλα τους αθλητές. Εσάς που μέσα στον αγωνιστικό στίβο φέρνετε όλα τα καλά αποτελέσματα. Κάθε επιτυχία εύχομαι, υγεία να έχετε και ό,τι καλύτερο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι αθλητές που είναι στα ομαδικά αθλήματα να μπορέσουν να σπάσουν κι άλλα ρεκόρ και να φέρουν κι άλλους τίτλους, γιατί από εκεί έχουν έρθει διάφοροι τίτλοι. Εύχομαι και τα ομαδικά αθλήματα να μπορέσουν κι αυτοί να φέρουν κι άλλους τίτλους στον σύλλογο.

Επίσης είμαι πολύ περήφανος που ο Παναθηναϊκός δημιούργησε το τμήμα ΑμεΑ. Αυτή τη στιγμή μετράμε εφτά τμήματα και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της χρονιάς, του χρόνου τέτοια ημέρα θα μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι εφτά αλλά θα είναι παραπάνω.

Πάμε τώρα να κόψουμε την πίτα μας. Είναι 19 τα τμήματα, θα κόψουμε ένα κομμάτι από την πίτα για κάθε τμήμα και θα έρθει ο τιμ μάνατζερ κάθε τμήματος να το παραλάβει. Υπάρχει βέβαια ένα φλουρί μέσα που έχει οικονομικό έπαθλο για το τμήμα που θα κερδίσει και μετά θα υπάρχουν τα προσωπικά κομμάτια του καθενός, όπου το κάθε τμήμα θα έχει τον δικό του τυχερό όπου πάλι θα μοιραστούν κάποια δώρα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Δείτε το βίντεο στο Leoforos.gr



Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - Ημέρα 2η
Live εκπομπή: Το Onsports στο Final 4 Euroleague 2024 - Ημέρα 2η
Αρχίζει το Final 4 της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Αρχίζει το Final 4 της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
The C: Ο απόλυτος γευστικός, και όχι μόνο, καλοκαιρινός προορισμός της αθηναϊκής Ριβιέρας
The C: Ο απόλυτος γευστικός, και όχι μόνο, καλοκαιρινός προορισμός της αθηναϊκής Ριβιέρας
Ερνανγκόμεθ στο Onsports: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)
Ερνανγκόμεθ στο Onsports: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved