International Swimming League: Μεγάλη εμφάνιση του Βαζαίου στη Νάπολη
Spitser Photography

International Swimming League: Μεγάλη εμφάνιση του Βαζαίου στη Νάπολη

Εντυπωσιακές επιδόσεις από Βαζαίο, Γκολομέεβ στη Νάπολη

Καταπλητικές κούρσες έκανε ο Ανδρέας Βαζαίος, κατά τη 2η και τελευταία ημέρα του δεύτερου αγώνα της International Swimming League, που διεξήχθη στη Νάπολη. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ακόμη καλύτερος σε σχέση με το μίτινγκ της περασμένης εβδομάδας στην Ινδιανάπολη, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Ο Βαζαίος πήρε την πρώτη θέση στα 200μ. μικτή ατομική, τερματίζοντας ταυτόχρονα με τον Αυστραλό Μιτς Λάρκιν σε 1:53.44 (ελαφρώς πιο αργά σε σχέση με το 1:53.05 της Ινδιανάπολης), ενώ λίγη ώρα αργότερα κολύμπησε στα 200μ. πεταλούδα και πήρε τη δεύτερη θέση με 1:52.52, πίσω μόνο από τον Νοτιοαφρικανό Ολυμπιονίκη Τσαντ Λε Κλος.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ είχε καλή παρουσία στον αγώνα προοδευτικού αποκλεισμού των 50μ. ελεύθερο (skin race), καθώς κατάφερε να τερματίσει τρίτος στον α΄ γύρο με 21.51 και να περάσει στα ημιτελικά, δίνοντας διπλάσιους βαθμούς στους Aqua Centurions. Στη δεύτερη κούρσα, έχοντας ως αντιπάλους τρία πολύ μεγάλα ονόματα, τον Αμερικανό Κάλεμπ Ντρέσελ, τον Γάλλο Φλοράν Μανοντού και τον Βρετανό Μπεν Πράουντ, ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου δεν είχε άλλες δυνάμεις και έμεινε τέταρτος με 22.70. Νωρίτερα, ο Γκολομέεβ είχε αγωνιστεί και στα 50μ. πεταλούδα, όπου κατετάγη έκτος με 23.32, όπως και ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο με 51.60.

Η τελική κατάταξη κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο αγώνισμα, αλλά ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη στην Ινδιανάπολη. Η Energy Standard πήρε την πρώτη θέση με διαφορά 2,5 βαθμών από τους Cali Condors (493 έναντι 490,5), που αυτή τη φορά είχαν στη σύνθεσή τους τον Κάλεμπ Ντρέσελ. Η κυριαρχία της ομάδας της Σάρα Σιέστρεμ στα ομαδικά αγωνίσματα και στη skin race των γυναικών, εξουδετέρωσαν το προβάδισμα που είχε η αμερικανική ομάδα από το ξεκίνημα του μίτινγκ. Με διαφορά μισού βαθμού κρίθηκε η τρίτη θέση, με τη DC Trident του Βαζαίου να ξεπερνά τους Aqua Centurions των Γκολομέεβ και Χρήστου (322β. έναντι 321,5).



Euroleague: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για υβριστικά συνθήματα – Ποινές σε άλλες ομάδες
Euroleague: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για υβριστικά συνθήματα – Ποινές σε άλλες ομάδες
ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» μοίρασαν δώρα και χαμόγελα - Επισκέφθηκαν το Ιατρικό Αθηνών
ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» μοίρασαν δώρα και χαμόγελα - Επισκέφθηκαν το Ιατρικό Αθηνών
Μεταγραφές: Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Χουγκάζ, απομένει η Τσεντεβίτα Ολίμπια
Μεταγραφές: Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Χουγκάζ, απομένει η Τσεντεβίτα Ολίμπια
Παναθηναϊκός: Στη Βραζιλία ο Τετέ, η απάντηση του για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο
Παναθηναϊκός: Στη Βραζιλία ο Τετέ, η απάντηση του για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved