Ρανγκέλ: «Ερωτευμένοι με τον ΠΑΟ οι οπαδοί!»

Ρανγκέλ: «Ερωτευμένοι με τον ΠΑΟ οι οπαδοί!»

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που όπως αποκάλυψε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ήταν από τους λόγους που επέστρεψε στην ομάδα μετά τη σεζόν 2016-2017, έστειλε ο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ.

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που όπως αποκάλυψε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ήταν από τους λόγους που επέστρεψε στην ομάδα μετά τη σεζόν 2016-2017, έστειλε ο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερο κίνητρό μου να έρθω εδώ ήταν οι οπαδοί μας, και εύχομαι να έρχονται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα για να μας στηρίζουν. Ξέρω πως είναι… ερωτευμένοι με τον ΠΑΟ! Και πως δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω μπροστά τους!»

Ο ύψους 2,10μ. Βραζιλιάνος κεντρικός του «τριφυλλιού», στάθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας, λέγοντας: «Είμαι εντυπωσιασμένος από το νέο γήπεδο, γιατί την τελευταία φορά που ήμουν εδώ η ομάδα αγωνιζόταν στο κλειστό της Κυψέλης. Εδώ στο Μαρούσι οι συνθήκες και οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού -που όπως πολύ καλά γνωρίζω από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, όλοι οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα- ώστε να είναι ακόμη πιο όμορφο το γήπεδο στη διάρκεια της σεζόν!»

Σχετικά με τους στόχους του, ο 29χρονος μπλοκέρ ανέφερε: «Πάντα παίζω μόνο για να κερδίζω! Το ίδιο φυσικά και όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό σε μεγάλες ομάδες, αλλά εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα φέτος. Σκοπεύω να παλέψω για να ξαναβρεθεί ο Παναθηναϊκούς στους τελικούς. Πρωτίστως πρέπει να «δεθούμε» ως ομάδα και να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να βρούμε την ισορροπία της ομάδας. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και τα αποτελέσματα σίγουρα θα έρθουν».

«Κλείνοντας» ο Λούκας Ρανγκέλ σημείωσε: «Ακόμη δε γνωρίζω όλους τους συμπαίκτες μου, λείπουν και κάποιοι στις Εθνικές ομάδες, ξέρω όμως τον κόουτς, ο οποίος είναι πολύ εγκεφαλικός, ξέρει να δουλεύει και είμαι σίγουρος ότι θα βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα να παρουσιάσουμε, ώστε η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται!



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved