Ντέρμπι για ΠΑΟΚ και στις γυναίκες
Σε δύο δόσεις (Σάββατο 22 και Κυριακή 23/1) διεξάγεται η 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών χάντμπολ με τον ντέρμπι Αναγέννηση-ΠΑΟΚ.
Στην Άρτα, διεξάγεται αύριο, Σάββατο (18.00, ΔΑΚ Άρτας), το κυριότερο παιχνίδι από τα σημερινά, για το πρωτάθλημα γυναικών. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται γενικώς, αφού μετά το ντέρμπι των ανδρών και οι γυναίκες του «Δικεφάλου» δοκιμάζονται σε μια δυνατή έδρα.
Η πρωτοπόρος Ορμή αναμένεται να περάσει ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό , ενώ και η Νέα Ιωνία φιλοξενεί τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τα σημερινά παιχνίδια.
Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή (23/1) με το ντέρμπι ουραγών, στη Θεσσαλονίκη. Στις Συκιές ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Άρη, που θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό και με τον Μέγα Αλέξανδρο να υποδέχεται, στα Γιαννιτσά , τον Άρη Νίκαιας , σε έναν αγώνα σωτηρίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών:
Σάββατο (22/1)
Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ 18.00 Α.Σ..Ε. Ορμή-Παναιτωλικός
ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ 18.00 Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 18.00 Ο.Φ. Νέας Ιωνίας-Αρίων Πτολεμαΐδας
Κυριακή (23/1)
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΚΓ 16.00 Μ. Αλέξανδρος-Άρης Νίκαιας
ΣΥΚΕΩΝ ΔΑΚ 18.00 Μακεδονικός- Άρης Θεσσαλονίκης
• Την ερχόμενη Τετάρτη (26/1) θα διεξαχθεί ο εξ’ αναβολής αγώνας, για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, ΧΑΝΘ-Κύδων Χανίων