Γραφεί ιστορία ο Καραλής στο Diamond League!

Γραφεί ιστορία ο Καραλής στο Diamond League!

Ο Έφηβος άλτης γίνεται ο νεότερος αθλητής που λαμβάνει μέρος στη σειρά των «διαμαντιών».

Στο πρώτο Diamond League της καριέρας του θα συμμετάσχει αύριο Σάββατο (1/7) ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έφηβος άλτης του επί κοντώ θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Παρίσι και φυσικά ελπίζει σε ένα μεγάλο άλμα, ενώ θα γίνει ο νεαρότερος Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια, που λαμβάνει μέρος στη σειρά των «διαμαντιών».

 «Στο Νανσί δεν βγήκε όπως ήθελα (σ.σ την Τετάρτη και υπερέβη τα 5.36μ) όμως αυτό δεν λέει κάτι, γιατί έτσι είναι το επί κοντώ. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα τόσο ψηλά, δείγμα της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Δεν με αγχώνει να ξεκινάω ψηλά, αντίθετα με ξυπνάει και με κάνει να είμαι από νωρίς σε εγρήγορση, αφού μπαίνω από την αρχή του αγώνα δυνατά».

Και πρόσθεσε ο 18χρονος άλτης: «Πριν δύο χρόνια έβλεπα παρέα με τη μητέρα μου Diamond League και της είπα: Μαμά θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Τελικά αυτό το όνειρο εκπληρώνεται πολύ γρηγορότερα απ΄ότι περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτόν τον αγώνα. Νιώθω προσμονή και ενθουσιασμό. Όταν, όμως, μπω στον αγωνιστικό χώρο θα είναι για εμένα ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα κληθώ όπως κάθε φορά να πετύχω το καλύτερο. Σαν αθλητής απολαμβάνω κάθε μου συμμετοχή, οπότε πιστεύω πως τη συγκεκριμένη θα έχω την ευκαιρία να τη ζήσω ακόμη περισσότερο».

Ο Καραλής μετά το Παρίσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, το επόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/7) στην Κατερίνη.
val την μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης!



Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
ΑΕΚ: «Σκληρό πόκερ» με Ντέσερς – Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/07)
ΑΕΚ: «Σκληρό πόκερ» με Ντέσερς – Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/07)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/07): Πού θα δείτε τα φιλικά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/07): Πού θα δείτε τα φιλικά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved