Η Ώρα των Παραολυμπιονικών στη Nova!

Η Ώρα των Παραολυμπιονικών στη Nova!

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20:30 στο Novasports24HD μία εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» έρχεται μόνο στη Nova! Στο πλαίσιο της επέκτασης της στρατηγικής συνεργασίας της Nova και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) μέχρι το 2020, η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, ετοιμάζει μία νέα εκπομπή με τίτλο «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών». Η εκπομπή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:30, θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη αυτή την ώρα στο Novasports24HD και θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Μέσα από την «Ώρα των Παραολυμπιονικών» θα προβάλλεται η δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και θα αναδεικνύεται η ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας, καθώς βασική κατεύθυνση στη Nova είναι η προβολή των πραγματικών πρωταγωνιστών, των αθλητών. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα ασχοληθεί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη με επιτυχία στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Β.Α.Κ., το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Όλα αυτά τα χρόνια που η Nova είναι ο Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής, όπως προσωπικά αφιερώματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΕΠΕ, συνεντεύξεις τους στο πλαίσιο της αγωνιστικής τους δράσης, τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής των αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει και ξεχωριστή ενότητα στο Novasports.gr, www.novasports.gr/paraolympiakiomada, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

 



Βαθμολογία Euroleague: Στο 5-2 ο Παναθηναϊκός – Τα highlights της νίκης κόντρα στη Μακάμπι
Βαθμολογία Euroleague: Στο 5-2 ο Παναθηναϊκός – Τα highlights της νίκης κόντρα στη Μακάμπι
Κύπελλο Ελλάδας: «3 στα 3» ο ΟΦΗ, σεφτέ έκαναν Παναιτωλικός, Κηφισιά – Βαθμολογία και highlights
Κύπελλο Ελλάδας: «3 στα 3» ο ΟΦΗ, σεφτέ έκαναν Παναιτωλικός, Κηφισιά – Βαθμολογία και highlights
Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Χολμς - Τα ματς που θα χάσει σε Euroleague και GBL
Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Χολμς - Τα ματς που θα χάσει σε Euroleague και GBL
Αταμάν: «Ο Χολμς μπορεί να μείνει εκτός για έναν μήνα»
Αταμάν: «Ο Χολμς μπορεί να μείνει εκτός για έναν μήνα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved