Εθνική Πόλο Νέων: Αισιόδοξος για το Παγκόσμιο ο Χατζηθεοδώρου

Εθνική Πόλο Νέων: Αισιόδοξος για το Παγκόσμιο ο Χατζηθεοδώρου

H κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στο Αλμάτι του Καζακστάν (4-12 Σεπτεμβρίου), έφερε αντιπάλους της Εθνικής Πόλο Νέων, τις Ουγγαρία, Κίνα και Ιαπωνία.

Ο δεύτερος όμιλος δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί πλήρως, με την πέμπτη ομάδα να οριστικοποιείται το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας για την κλήρωση, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, σημείωσε: «Είναι μία κλήρωση, μη ολοκληρωμένη ακόμη, καθώς περιμένουμε την τελευταία ομάδα, με πολύ πιθανό να είναι μία εκ των Ρωσία, Ρουμανία. Πρόκειται για τέσσερις ισάξιους ομίλους, σε καθέναν από τους οποίους θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς θα μελετήσουμε τις ομάδες με τις οποίες κληρωθήκαμε, όσο ο χρόνος κυλά, ώστε να αποκτήσουμε μία συνολική άποψη για τον τρόπο παιχνιδιού τους και τα στοιχεία που πρέπει εμείς να προσέξουμε».

O νέος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την προετοιμασία των διεθνών μας, στο πλαίσιο και των νέων κανονισμών που θα διέπουν την διοργάνωση (μικρότερη μπάλα, 6 παίκτες στο νερό, 11 παίκτες συνολικά στην ομάδα): «Οι κανονισμοί που αλλάζουν είναι κάτι το οποίο μας έχει απασχολήσει ήδη από τώρα και στο μέλλον θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό. Στην ουσία, πρόκειται για ένα νέο άθλημα, η φιλοσοφία αλλάζει. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας αυτών των αλλαγών, εμείς θεωρώ θα καταφέρουμε να αφομοιώσουμε τα στοιχεία που χρειάζονται να μπουν στο δικό μας παιχνίδι».

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τον Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί και η προετοιμασία και τελική επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν την Εθνική μας ομάδα, με το Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να μην έχει καταλήξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας: «Θα υπάρξει σίγουρα ένα προπονητικό καμπ, στο οποίο σκέφτομαι να καλέσω και πολλά παιδιά που δεν ήταν στο προηγούμενο. Ως χώρα, υπάρχει πολύ ταλέντο στους παίκτες μας και πριν από την τελική επιλογή, θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από κει και πέρα, οι ημερομηνίες για να γίνει η προετοιμασία μας θα μπορούσαν να έχουν ήδη οριστεί, αν δεν υπήρχε το θέμα με τις πισίνες, τη μάστιγα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Στο προσεχές διάστημα όμως, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τη σπουδαία διοργάνωση».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved