Μαραθώνιος Αθήνας: Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στα 5 και 10 χλμ.
SHARE

Μαραθώνιος Αθήνας: Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στα 5 και 10 χλμ.

Μόλις 48 ώρες μετά την έναρξη των εγγραφών για τους αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ του Μαραθωνίου Αθήνας, οι έγγραφές έκλεισαν, καθώς την Παρασκευή (3/4) καλύφθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις ατομικών εγγραφών δρομέων.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενο για την ελληνική αθλητική πραγματικότητα και κοινωνία. Περίπου 3.800 δρομείς επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Αθήνας και μέσα σε δύο μέρες δήλωσαν συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ της διοργάνωσης.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους δρομείς και πολίτες της χώρας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και έγκαιρα έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο μοναδικό γεγονός του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2015. Σε περίπτωση τυχόν ακυρώσεων και δημιουργίας νέων κενών θέσεων συμμετοχής στους δύο αγώνες, ο ΣΕΓΑΣ θα ανακοινώσει αργότερα μέσα στο χρόνο τη σχετική διαθεσιμότητα εγγραφών για τους αγώνες δρόμου 5 & 10χλμ.

Νέο ρεκόρ και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το μεγάλο φετινό ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας δρομικής κοινότητας για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, δεν περιορίζεται μόνο στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ, αλλά είναι εμφανές και στον κυρίως αγώνα της διοργάνωσης, το Μαραθώνιο Δρόμο των 42.195μ., όπου μέσα σε διάστημα τριών περίπου εβδομάδων από την επίσημη έναρξη των εγγραφών έχουν διατεθεί περισσότερες από 6.000 εγγραφές, αύξηση μεγαλύτερη του 300% σε σχέση με τις εγγραφές της ίδιας περιόδου της περσινής διοργάνωσης. Εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό με περισσότερους από 2000 δρομείς να έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στον αγώνα.

Φαίνεται ότι συνολικά στους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας θα συμμετάσχουν φέτος πάνω από 40.000 δρομείς, που δεν είναι πια ρεκόρ, αλλά όριο συμμετοχής στον εθνικό μας γεγονός. Ο ΣΕΓΑΣ με τη συμπαράσταση πολλών φορέων και χορηγών καταρρίπτει, χρόνο με το χρόνο, κάθε ρεκόρ και σταθερά οδηγεί το Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, μεταξύ των κορυφαίων Μαραθωνίων Δρόμων παγκοσμίως, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δρομείς ότι η διαδικασία εγγραφών στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας της 3ης Μαίου 2015 βρίσκεται σε εξέλιξη, πλησιάζοντας προς το τέλος της επίσημης περιόδου εγγραφών, με το όριο συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ να συμπληρώνεται εντός των επόμενων ημερών και τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο να πλησιάζει ήδη τις 5.000 εγγραφές. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης, μια αφορμή οικογενειακής και συντροφικής άθλησης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Ο ΣΕΓΑΣ καλεί όλους τους δρομείς να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και γεμίσουν ζεστά χαμόγελα και καλή διάθεση την πόλη μας.

«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies