Χάντμπολ: Στην Ελλάδα ο επικεφαλής διαιτησίας της EHF

Χάντμπολ: Στην Ελλάδα ο επικεφαλής διαιτησίας της EHF

Στην Ελλάδα έρχεται το διάστημα 3-8 Απριλίου ο Ντράγκαν Νατσέφσκι προκειμένου να διδάξει στους Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές.

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι θα έρθει στην χώρα μας προσκεκλημένος της ΟΧΕ και των διοργανωτών του 3ου Διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Κατά την παραμονή του στη Βέροια θα διδάξει σε επιμορφωτικό σεμινάριο των διαιτητών και παρατηρητών της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, ενώ επίσης θα έχει τεχνική συνάντηση με τα τέσσερα ελληνικά διεθνή ζευγάρια διαιτητών.

Το κύριο θέμα του σεμιναρίου θα είναι: «Οι οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ προς τους διαιτητές, όπως αυτές διδάχθηκαν και εφαρμόστηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ».

Ο Ντραγκάν Νατσέφσκι είναι μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Παγκοσμίου Χάντμπολ στον τομέα της Διαιτησίας έχοντας στο βιογραφικό του πολλούς τελικούς σε μεγάλες διοργανώσεις ως διαιτητής και μετέπειτα ως παρατηρητής, ενώ η παρουσία του στην χώρα μας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για ανάπτυξη η ελληνική διαιτησία.



Βόλος: «Δε δεχόμαστε τη συγγνώμη του Σούντγκρεν»
Βόλος: «Δε δεχόμαστε τη συγγνώμη του Σούντγκρεν»
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Έδεσε» Κοστίνια με νέο συμβόλαιο
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Έδεσε» Κοστίνια με νέο συμβόλαιο
Ανακοίνωσε Αμίν Νουά ο Άρης
Ανακοίνωσε Αμίν Νουά ο Άρης
Τέλος ο Φαρίντ από την TSG GhostHawks
Τέλος ο Φαρίντ από την TSG GhostHawks
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Άγιος Έρωτας: Το κοινό στο Χ καταδίκασε τη Σκαφιδά, εκείνη τους απάντησε ευθέως αν είναι δολοφόνος