Raw: Slammys και TLC (videos+photos)

Raw: Slammys και TLC (videos+photos)

Το τελικό πρόγραμμα του κυριακάτικου Tables, Ladders, Chairs and… Stairs καθορίστηκε στο εβδομαδιαίο Raw, που περιείχε και τα βραβεία Slammy.

Το σημαντικότερο κατέληξε στον τραυματισμένο Roman Reigns, ο οποίος εμφανίστηκε, για να παραλάβει το Slammy του κορυφαίου Superstar της χρονιάς από τον Booker T και να προετοιμασία την… πραγματική επιστροφή του με βολές σε κάθε κατεύθυνση. Γύρισε και ο RVD, για να αναδείξει τον Chris Jericho κάτοχο του Slammy για την κορυφαία στιγμή της χρονιάς, αλλά ο Fandango μαζί με τη Rosa Mendes εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του «Y2J» και… έκλεψαν το βραβείο ανοίγοντας κόντρα με τον Καναδό Superstar, ο οποίος θα είναι GM του επόμενου Raw. Στο σημερινό τρίωρο σόου του WWE, ο Seth Green ανέλαβε χρέη GM, αλλά η παρουσία του ήταν τυπική.

Από εκεί και πέρα, ο Ricky Steamboat ανακοίνωσε ότι το κορυφαίο ματς της χρονιάς ήταν το Team Cena vs Team Authority του πρόσφατου Survivor Series, ενώ η Tessa Blanchard, κόρη του Tully Blanchard, συμπεριλήφθηκε στους Rosebuds του Adam Rose, ο οποίος παρουσίασε στον Damien Sandow το Slammy για τη LOL στιγμή της χρονιάς, πριν πάρει το μικρόφωνο ο Miz! Ακόμα, ο Jerry Lawler γνωστοποίησε πως η AJ είναι η κορυφαία Diva της χρονιάς, πριν γνωστοποιηθεί πως στο κυριακάτικο ppv η βραχύσωμη Diva θα αντιμετωπίσει τη Diva’s Champion, Nikki Bella, ενώ ο Santino Marella ανακοίνωσε πως η νίκη του Brock Lesnar επί του Undertaker στη WrestleMania 30 ήταν η OMG στιγμή της χρονιάς.

To παρών έδωσε και ο John Laurinaitis, για να τιμήσει τον αδικοχαμένο Ultimate Warrior με Slammy, ενώ το ντεμπούτο του Sting στο WWE αναδείχθηκε καλύτερη στιγμή της χρονιάς. Σειρά από Slammys δόθηκαν και στο pre-show με τους Rock και Randy Orton να είναι ανάμεσα στους διακριθέντες. Όσον αφορά τις σεναριακές εξελίξεις του Raw, o Dean Ambrose... σχεδόν ξεπέρασε τραυματισμό του προηγούμενου SmackDown πραγματοποιώντας ξαφνική επίθεση με καρέκλες στον Bray Wyatt, αντίπαλό του στο Tables, Ladders, Chairs… and Stairs, ενώ ο John Cena πήρε μεν νίκη με DQ επί του Big Show, καθώς δημιουργήθηκε πανικός στο ρινγκ, αλλά ολοκλήρωσε το Raw εξουδετερωμένος από επίθεση του Seth Rollins.

Προηγουμένως, ο «Mr. Money in the Bank» κατέβαλε τον Dolph Ziggler, ενώ ο Intercontinental Champion, Luke Harper, προτίμησε ήττα με DQ, ώστε να… πονέσει τον άλλοτε συνεργάτη του στους Wyatt Family, Erick Rowan. Ακόμα, ο Jack Swagger εξασφάλισε αναμέτρηση τίτλου με τον US Champion, Rusev, στο κυριακάτικο ppv, ενώ φανέρωσε τις διαθέσεις του με επίμονο «Patriot Lock» στον προστατευόμενο της Lana. Με τη σειρά τους, οι Tag Team Champions, Miz και Sandow, πήραν μέρος και σε ματς συνεργαζόμενοι με τον Kane, αλλά ηττήθηκαν από τους Usos και τον Ryback.

Σε άλλη εξελισσόμενη κόντρα, ο Kofi Kingston των New Day κέρδισε τον Stardust και ανακοινώθηκε πως ακαθόριστη δυάδα της νεοσύστατης φατρίας θα αντιμετωπίσει τους Stardust και Goldust στο pre-show του κυριακάτικου ppv. Μέσα σε όλα, η AJ επικράτησε της Summer Rae, ενώ η Natalya πήρε εκδίκηση για παλιότερη ήττα της από τη NXT Champion και κόρη του Ric Flair, Charlotte, που έκανε το ντεμπούτου της στο κορυφαίο promotion pro-wrestling. Εξάλλου στο περιθώριο των Slammys και της προώθησης του επόμενου ppv του WWE, έγινε εκτενή αναφορά στο επόμενο NXT Takeover του ομώνυμου θυγατρικού promotion.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Seth Rollins κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Kofi Kingston κέρδισε τον Cody Rhodes.
Η Natalya κέρδισε τη Charlotte.
O Erick Rowan κέρδισε τον Luke Harper με DQ.
Ο Ryback & οι Usos (Jimmy & Jey) κέρδισαν τους Kane, Miz & Damien Sandow.
Η AJ κέρδισε τη Summer Rae.
O John Cena κέρδισε τον Big Show με DQ.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Tables, Ladders & Chairs:
Tables Match
John Cena vs Seth Rollins

Intercontinental Championship Ladder Match
Luke Harper (c) vs Dolph Ziggler

TLC Match
Dean Ambrose vs Bray Wyatt

Stairs Match
Big Show vs Erick Rowan

Chairs Match
Kane vs Ryback

Tag Team Championship Match
Miz & Damien Sandow (c) vs Usos (Jimmy & Jey)

US Championship Match
Rusev (c) vs Jask Swagger

Divas Championship Match
Nikki Bella (c) vs AJ

Pre-Show
New Day (δύο εκ των Kofi Kingston, Big E. & Xavier Woods) vs Goldust & Stardust.

Φώτο: WWE.com

Raw: Slammys και TLC (videos+photos)



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved