Raw: Γύρισε ο Daniel Bryan! (videos+photos)

Raw: Γύρισε ο Daniel Bryan! (videos+photos)

Μετά την απομάκρυνση των Authority, o Daniel Bryan χρίστηκε υπεύθυνος για τη διοργάνωση του εβδομαδιαίου Raw.

Δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στο WWE Championship του Brock Lesnar, αλλά ο Bryan αποχαιρέτησε τους Triple H και Stephanie McMahon, πριν τιμωρήσει κατά σειρά όλα τα μέλη των Authority με διάφορα τεχνάσματα και αντικατασταθεί στο τέλος του τρίωρου σόου του WWE από τον… άγνωστο GM, αν και πριν από μερικούς μήνες αναφέρθηκε πως ο Hornswoggle ήταν ο αρχικός άγνωστος GM. Ούτε ο Sting έδωσε το παρών στο Raw μετά την καθοριστική παρουσία του στο χθεσινό Survivor Series, αλλά το όνομά του αναφέρθηκε πολλάκις από τον HHH! Εν τέλει, στο main event, οι John Cena και Dolph Ziggler βρέθηκαν απέναντι στον Seth Rollins κατόπιν επιθυμίας του προσωρινού GM.

Με ψηφοφορία του WWE Universe, οι Jamie Noble και Joey Mercury, μέχρι πρότινος άνθρωποι ασφαλείας του Rollins, αποτέλεσαν τους παρτενέρ του «Mr. Money in the Bank», αλλά το διαμορφωμένο αριθμητικό πλεονέκτημα δεν αποδείχθηκε αρκετό απέναντι στους Cena και Ziggler. Επίσης, ο Bryan όρισε τον Kane υπεύθυνο για το κέτερινγκ και υποχρέωσε τον US Champion, Rusev, μαζί με τη Lana να αναγνωρίσουν την αξία των ΗΠΑ, ενώ χρησιμοποίησε και τον Sgt. Slaughter, για να πείσει το φιλορωσικό δίδυμο! Όρισε και ματς του Mark Henry με τον Ryback, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία διαλύοντας τον «World’s Strongest Man».

Ακόμα, έθεσε τον Intercontinental Champion, Luke Harper, απέναντι στον Dean Ambrose, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και αρκέστηκε σε νίκη με DQ, οπότε δεν αναδείχθηκε πρωταθλητής, πριν δεχθεί «Sister Abigail» από τον Dean Ambrose, αντίπαλό του και στο επερχόμενο Tables, Ladders & Chairs. Μέσα σε όλα γνωστοποιήθηκε πως στο αυριανό Main Event ο «Lunatic Fringe» θα αντιμετωπίσει τον Kane, ενώ στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας ο Big Show θα είναι καλεσμένος στο «MizTV». Απόψε, πάντως, ο «World’s Largest Athlete» άνοιξε κόντρα με τον Erick Rowan, o οποίος εκδήλωσε με βίαιο τρόπο την ενόχλησή του για τη χθεσινή προδοσία του Show σε βάρος της Team Cena.

Στο μεταξύ γύρισε στο κορυφαίο promotion pro-wrestling o Santino Marella μαζί με τον Larry the Cable Guy, ώστε να προωθήσει την ταινία των WWE Studios «Jingle All the Way 2», ενώ δεν παρέλειψε να στολίσει με κωμικό τρόπο το ματς τίτλου των Tag Team Champions, Miz και Damien Sandow, εναντίον των Goldust και Stardust, που δεν μπόρεσαν να επανακτήσουν τις ζώνες τους. Επίσης, ο Marella παρακολούθησε από κοντά τους Tyson Kidd και Natalya να εκμεταλλεύονται… λάθος του λαγού του Adam Rose, που καθόρισε το αποτέλεσμα του ιδιόμορφου Tag Team Match.

Με τη σειρά της, η Brie Bella επισημοποίησε την πλήρη συνεργασία της με τη νέα Diva’s Champion, Nikki Bella, δείχνοντας πάθος και κερδίζοντας την AJ, που άνοιξε αντιπαλότητα με τις δύο δίδυμες. Τέλος, ο Fandango επιβλήθηκε ξανά του Justin Gabriel με τη Rosa Mendes στο πλευρό του, ενώ γνωστοποιήθηκε πως στο επόμενο Raw θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσία της νέας φατρίας των Xavier Woods, Kofi Kingston και Big E.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Ryback κέρδισε τον Mark Henry.
O Dean Ambrose κέρδισε τον Luke Harper με DQ.
Οι Miz & Damien Sandow κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
O Fandango κέρδισε τον Justin Gabriel.
H AJ κέρδισε την Brie Bella.
Οι Tyson Kidd & Natalya κέρδισαν τους Adam Rose & Bunny.
Οι John Cena & Dolph Ziggler κέρδισαν τους Seth Rollins, Jamie Noble & Joey Mercury.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Tables, Ladders & Chairs:
TLC Match
Dean Ambrose vs Bray Wyatt

Φώτo: WWE.com

Raw: Γύρισε ο Daniel Bryan! (videos+photos)



Super League: Ο Ντελαζό ορίστηκε στο εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Ο Ντελαζό ορίστηκε στο εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Χρυσός Σταυρός μετά χρυσού κλάδου Δάφνης του Ερυθρού Σταυρού
Στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Χρυσός Σταυρός μετά χρυσού κλάδου Δάφνης του Ερυθρού Σταυρού
Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αποψινό ημιτελικό του Conference League
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αποψινό ημιτελικό του Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved