Κανόε Καγιάκ: Νέο ρεκόρ στη Χαλκίδα (photos)

Κανόε Καγιάκ: Νέο ρεκόρ στη Χαλκίδα (photos)

Πολλά προβλήματα δημιούργησαν οι καιρικές συνθήκες στη διοργάνωση της Χαλκίδας για το Κανόε Καγιάκ στο πλαίσιο του θεσμού «Καγιάκ Greece 2014», αλλά σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις.

Μάλιστα, έγινε νέο ρεκόρ συμμετοχής, πλησιάζοντας τους 300 αθλητές και αθλήτριες. Τελευταίος σταθμός ήταν η Χαλκίδα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι ισχυροί άνεμοι όπως ήταν φυσικό δυσκόλεψε σημαντικά την προσπάθεια όλων.

Παρά τις αντιξοότητες όμως τόσο οι άνθρωποι του Καγιάκ Greece όσο και του  Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τον αγώνα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή διεξαγωγή του. Οι άνθρωποι του ΝΟ Χαλκίδας ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικοί οικοδεσπότες, με πρωτεργάτες τους Θοδωρή Κιαπέκο και Πάνο Συκιώτη, που κατέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία των αγώνων.

Τα σωματεία και όλοι οι εμπλεκόμενοι και μη στο άθλημα του Κάνοε Καγιάκ ήρθαν πολύ πιο κοντά, μέσα από την σειρά των τεσσάρων διοργανώσεων της Καγιάκ Greece, που ξεκίνησαν από τη Νεάπολη (Λακωνία), συνεχίσθηκε στην Γυάλα (Σαλαμίνα) και την Βουλιαγμένη (Αττική) και ολοκληρώθηκε στην Χαλκίδα.

Μια εθελοντική προσπάθεια την οποία αγκάλιασαν όλοι και η οποία στήριξε τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο και έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Δείτε τις φωτογραφίες:



UEFA Champions League: Η προημιτελική φάση ξεκινά στην COSMOTE TV
UEFA Champions League: Η προημιτελική φάση ξεκινά στην COSMOTE TV
Σκαριόλο: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς απέναντι στους πρώτους»
Σκαριόλο: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς απέναντι στους πρώτους»
Τένις: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο
Τένις: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο
Εκπληκτικός Τζόλης «σκότωσε» την Άντερλεχτ στο ντέρμπι του Βελγίου
Εκπληκτικός Τζόλης «σκότωσε» την Άντερλεχτ στο ντέρμπι του Βελγίου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved