Εθνική Πόλο Νεανίδων: Ισοπαλία με Ρωσία

Εθνική Πόλο Νεανίδων: Ισοπαλία με Ρωσία

Τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «Πυθία Καπ» κατέκτησε η Εθνική Πόλο Νεανίδων στην Ιτέα μετά από την ισοπαλία 6-6 με τη Ρωσία στον τελευταίο της αγώνα της διοργάνωσης.

Με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα η Εθνική συγκέντρωσε αρκετές εμπειρίες και όπως δήλωσε ο προπονητής της Γιώργος Μορφέσης θέλει ακόμα δουλειά για να είναι πανέτοιμη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαδρίτης (24-31/8).

Ελλάδα - Ρωσία 6-6.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 1-2, 1-2.

Σκόρερ Ελλάδας: Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Ελευθεριάδου 1, Χυδιριώτη 1.

Στο άλλο σημερινό ματς: Ιταλία - Αυστραλία 9-6. Την πρωτιά στο τουρνουά πήρε η Ισπανία που είχε τελειώσει τους αγώνες της από χθες.

Η Βαθμολογία (Τελική): 1. Ισπανία 12, 2. ΕΛΛΑΔΑ 7, 3. Ιταλία 4, 4. Αυστραλία 3, 5. Ρωσία 2.

MVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελληνίδα Ελευθερία Πλευρίτου και καλύτερη τερματοφύλακας η Αυστραλέζα Χόσκινγκ.

ΜΟΡΦΕΣΗΣ: "Να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης δήλωσε μετά τους αγώνες: «Δώσαμε τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και βγάλαμε σπουδαία συμπεράσματα για το που πρέπει να επικεντρωθούμε εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι καλό ότι μπήκαμε σε ρυθμό αγώνων και θα επιχειρήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που εντοπίσαμε. Δείξαμε δύο πρόσωπα, ένα καλό και ένα κακό. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα δικά μας νεκρά διαστήματα πολλών λαθών. Πιστεύω πως τη στιγμή που πρέπει, δηλαδή όταν πάμε στη Μαδρίτη, θα είμαστε έτοιμοι. Πήραν χρόνο συμμετοχής και οι 16 αθλήτριες και έχω τον ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξω την τελική 13άδα».

Πρόβλημα με τα κολυμβητήρια

Ο Μορφέσης είπε ακόμα στην ΚΟΕ: «Προέκυψε πρόβλημα με τα κολυμβητήρια και ψάχνουμε να βρούμε τόπο για να προπονηθούμε. Το Ζάπειο και ο Άγιος Κοσμάς έχουν πρόβλημα με το νερό. Η Εθνική Νέων Ανδρών βρήκε στέγη στη Βουλιαγμένη κι εμείς ίσως πάμε στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved