Ρουμελιώτης: «Η Παναχαϊκή πρότεινε για κλήρωση και Σούπερ Καπ στην Πάτρα»

Ρουμελιώτης: «Η Παναχαϊκή πρότεινε για κλήρωση και Σούπερ Καπ στην Πάτρα»

O αρχηγός της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης, εκπροσώπησε την ομάδα του μαζί με τον Μένιο Ρουμελιώτη στην πανηγυρική εκδήλωση της NOVA για την τριετή συμφωνία με την ΕΣΑΠ αλλά και την συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ρουμελιώτης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ με φόντο την Ακρόπολη ευχαρίστησε τη NOVA και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο για την επίτευξη συμφωνίας, μίλησε για την σπουδαιότητα να είναι στην ίδια τηλεοπτική στέγη τα τρία πιο δημοφιλή αθλήματα και αποκάλυψε τις προτάσεις που έκανε προς την ΕΣΑΠ για να γίνουν στην Πάτρα η κλήρωση του πρωταθλήματος, το Σούπερ Καπ και τα τελικά του Λιγκ Καπ.

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία της ΕΣΑΠ και της NOVA. Tα τρία μεγάλα πρωταθλήματα θα τα παρακολουθεί ο κόσμος από τα κανάλια της NOVA. Εμείς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Παναχαικής και του κόσμου του βόλεϊ της Πάτρας τόσο στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο όσο και στη NOVA. Eίναι μεγάλη επιτυχία του κυρίου Ταρνατόρου αλλά και της NOVA για να βρεθούν για πρώτη φορά μαζί τα τρία δημοφιλέστερα αθλήματα στη χώρα», είπε αρχικά ο Ρουμελιώτης.

Ο απολογισμός της Παναχαϊκής: «Έχουμε φτάσει σε ένα 70% των σχεδίων μας. Έχω ζητήσει από τον προπονητή μας Άρη Αγγελόπουλο να σκέφτεται μόνο πατρινούς αθλητές. Η Πάτρα έχει πολύ καλούς αθλητές και ο στόχος μας ήταν να γυρίσουν πίσω όλοι οι πατρινοί αθλητές. Θέλαμε πίσω τον Λιβαθηνό, τον Κοτσιλιάνο, τον Πελεκούδα, τον Μαντέκα. Πλησιάσαμε όλα τα παιδιά. Δεν το καταφέραμε με όλους αλλά αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και τα επόμενα χρόνια».

Καταθέσατε πρόταση στην ΕΣΑΠ για να αναλάβει η Πάτρα την κλήρωση του πρωταθλήματος 2013-14 αλλά και τα φάιναλ-4 κορυφαίων διοργανώσεων;

«Προτείναμε στην ΕΣΑΠ να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος στην Πάτρα. Θα περιμένουμε την απάντηση της ΕΣΑΠ. Αν κάνουμε και καλή ομάδα – που αυτό θα εξαρτηθεί και από τους χορηγούς μας – είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το Σούπερ Καπ και τα τελικά του Λιγκ Καπ. Αν πάνε όλα καλά θα θέλαμε να γίνει στην Πάτρα και η τελική φάση του Κυπέλλου. Ήδη, έχουμε προτάσεις. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε όλες αυτές τις διοργανώσεις και περιμένουμε απαντήσεις από τον κύριο Ταρνατόρο και το επιτελείο του».

Με την έδρα έχετε καταλήξει;

«Από Δευτέρα ο κόσμος της Πάτρας αλλά και η ΕΣΑΠ που μας ρωτάει συνέχεια θα έχουν την οριστική μας απάντηση για την έδρα. Είμαστε κοντά και με τις τρεις έδρες. Και στο Τόφαλος, και στην ΕΑΠ και στην Παναχαϊκή με ορισμένες βελτιώσεις».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved