UFC: Άμεση ευκαιρία τίτλου για Melendez

UFC: Άμεση ευκαιρία τίτλου για Melendez

Χαρούμενος δήλωσε ο πρόεδρος του UFC, Dana White, για τη διάλυση του Strikeforce, και προορίζει τον πρωταθλητή Lightweight του promotion, Gilbert Melendez, για αγώνα τίτλου.

Άλλωστε το «αφεντικό» του UFC είχε «φέρει» τον Melendez (21-2) στο δικό του promotion με δηλώσεις σχεδόν ένα χρόνο πριν από το… τέλος του Strikeforce. Ανέμενε απλά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του «El Nino» με το, κατά τα άλλα, θυγατρικό Strikeforce. Παράλληλα έγινε φανερό πως το κορυφαίο promotion MMA του πλανήτη θα εντάξει πάρα πολλούς μαχητές του Strikeforce στο ρόστερ του ύστερα από το αποχαιρετιστήριο event της 12ης Ιανουαρίου.

Από τη στιγμή που ο Strikeforce Lightweight Champion δεν είναι στο πρόγραμμα του Strikeforce 43 άνοιξε ο δρόμος για ορισμό αγώνα του στο UFC. Αμφότερες οι πλευρές δείχνουν ανυπομονησία για τη συγκεκριμένη προοπτική, όπως πιστοποίησε πλέον και ο White.

«Αυτό που συνέβη με τους μαχητές του Strikeforce ήταν απαίσιο. Έδειξαν όλοι τεράστια υπομονή. Λυπάμαι για όλα όσα έγιναν, αλλά είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουν στο UFC απέναντι στην παγκόσμια ελίτ. O Melendez μάλλον θα ξεκινήσει με ευκαιρία τίτλου. Θα δούμε πως θα κυλήσουν οι εξελίξεις, αλλά το λογικό είναι να πάρει ματς τίτλου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο MMAWeekly.com. Αναφορικά με το Strikeforce συμπλήρωσε: «Πραγματικά χαίρομαι που τελείωσε».

Ο White αναφέρθηκε και στον Eddie Alvarez (24-3), χωρίς ωστόσο να εκφράσει αισιοδοξία αντίστοιχης της περίπτωσης του Melendez. Θυμίζουμε πως ο πρώην Bellator Lightweight Champion θεωρείται δεδομένη προσθήκη στην κατηγορία των εβδομήντα κιλών, αλλά ο πρόεδρος του UFC κρατά ακόμα… μικρό καλάθι: «Δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω τις διαπραγματεύσεις. Πιστεύω πως θα γίνει σκηνικό».



Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Τσέριν για το ματς με τον Βόλο
Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Τσέριν για το ματς με τον Βόλο
Λεβαδειακός – ΑΕΛ 3-0: «Έκρυψε» την μπάλα και πάλι η ομαδάρα της Βοιωτίας
Λεβαδειακός – ΑΕΛ 3-0: «Έκρυψε» την μπάλα και πάλι η ομαδάρα της Βοιωτίας
Greek Basketball League: «Διπλό» του Άρη στο «Ιβανώφειο» σε σπουδαίο ντέρμπι
Greek Basketball League: «Διπλό» του Άρη στο «Ιβανώφειο» σε σπουδαίο ντέρμπι
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός AKTOR: Παίζουν Σίλβα, Αρμς και Κλαβέλ για την Ένωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός AKTOR: Παίζουν Σίλβα, Αρμς και Κλαβέλ για την Ένωση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved