Volleyleague ΟΠΑΠ: MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μπέλλος

Volleyleague ΟΠΑΠ: MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μπέλλος

Ο Χρήστος Μπέλλος αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στις 10 Νοεμβρίου στη νίκη της Κηφισιάς με 3-1 επί της Λαμίας στο Ζηρίνειο.

«Τουλάχιστον μέσα στην ατυχία μου άκουσα και κάτι ευχάριστο, αλλά τώρα θα πρέπει να πάω γλυκά στην προπόνηση για να κεράσω την ομάδα, γιατί σ' αυτούς οφείλεται η δική μου καλή εμφάνιση», ήταν η πρώτη αντίδραση του παίκτη.

Με 28 πόντους, έχοντας 27/38 επιθέσεις (71%) και ένα μπλοκ, ο 32χρονος Αρτινός διαγώνιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί: «Ήταν όντως εξωπραγματικά αυτά που έκανα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θυμάμαι ότι σε μια επίθεση μου η μπάλα βρήκε το φιλέ και έπεσε τελικά στο γήπεδο της Λαμίας κι εκεί είπα από μέσα μου ‘σήμερα γεννούν και τα κοκόρια μου'. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ένιωθα πως ότι κι αν έκανα θα έπιανε».

Αν και στο πρόσφατο ματς με τον Ηρακλή, αποχώρησε με το τέλος του πρώτου σετ λόγω ενοχλήσεων στη μέση του, ο αριστερόχειρας άσος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ, βαδίζοντας χέρι με χέρι με τον συμπαίκτη και καλό του φίλο Θεόκλητο Καριπίδη.

«Είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας, γιατί νιώθουμε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Χαίρομαι πραγματικά, που είμαι συμπαίκτης μαζί του, αλλά και με όλα τα παιδιά γιατί είμαστε μια ωραία παρέα. Στον αθλητισμό υπάρχουν χρονιές που δεν μπορείς να βγάλεις στο γήπεδο αυτό που θέλεις, φέτος έχω ξεκινήσει καλά, αλλά το πιο σημαντικό πέρα από την προσωπική απόδοση, είναι να συνδυάζεται με τα αποτελέσματα. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε και αξίζαμε ίσως κι έτσι ισχύει αυτό που λένε ‘προτιμότερο είναι μην παίζω εγώ καλά, αλλά ας κερδίζει η ομάδα».

Για την ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια του ΑΟΚ: «Βασικά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο εμείς οι ίδιοι στις δυνατότητες μας, Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, γιατί στο βόλεϊ που είναι άθλημα ψυχολογίας, στους κρίσιμους πόντους αυτό μετράει. Λίγο αν αλλάξει η ψυχολογία μας και να μην έχουμε άλλες ατυχίες με τραυματισμούς, γιατί δυστυχώς είχαμε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, θα ηρεμήσουμε και θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Για τους στόχους του ΑΟΚ: «Ο πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή και παρά το μέτριο ξεκίνημα εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αυτό το βήμα μπορεί να έχει να κάνει με το βόλεϊ που θα παίζουμε και θα τραβήξει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο ή με ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Δεν μας αξίζει ως ομάδα να παίζουμε μόνο για τη σωτηρία, αφού πιστεύω ότι το υλικό μας αξίζει για περισσότερο».

Για την επιλογή της διοίκησης η Κηφισιά να στηρίζεται φέτος μόνο σε Έλληνες παίκτες: «Έχω ζήσει χρονιές όπου στο ελληνικό πρωτάθλημα συμμετείχαν σπουδαίοι ξένοι αθλητές, οι οποίοι πραγματικά βοηθούσαν το άθλημα και έδιναν πράγματα σε εμάς. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί όμως η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και στην κοινωνία μας γενικότερα, θεωρώ ότι η απόφαση του ΑΟΚ είναι σωστή και αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα έχει αποτελέσματα και μπορεί να φέρει και πολλά νέα παιδιά στο άθλημα».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved