Το νέο Δ.Σ. του ΤΑΑ Εθνικός

Το νέο Δ.Σ. του ΤΑΑ Εθνικός

Μετά τη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τις εκλογές που έγιναν, αναδείχτηκε το νέο ΔΣ του συλλόγου.

Οι αρχαιρεσίες του στις οποίες προχώρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Όπως ανακοινώσε ο Εθνικός:
«Το ΔΣ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαΐου 2012 στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης με θέμα την εκλογή μελών του νέου ΔΣ του Τ.Α.Α. του Βόλεϊ.
Οι εκλογές ανέδειξαν το νέο ΔΣ το οποίο αποτελείται από τους:
Τζίμα Ιωάννη
Φλετούρη Γεώργιο
Μπαρά Ιωάννη
Ανδραβίζο Αθανάσιο
Ρούφο Ευάγγελο
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο ΕΘΝΙΚΟΣ με ανοικτές  διαδικασίες, έδωσε βήμα να εκφράσουν τις απόψεις τους μέλη, φίλοι και πρόσωπα από το χώρο του βόλεϊ. Με το θεσμικό του όργανο, τη Γενική Συνέλευση, απάντησε  σε όλους όσους προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια σχετικά με στήριξη που παρείχε ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο Τ.Α.Α. στην χρονιά που πέρασε.
Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί την απερχόμενη Διοίκηση του Τ.Α.Α. για την προσφορά της και την διατήρηση της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Εύχεται στην νεοεκλεγείσα Διοίκηση νίκες και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Υπόσχεται επίσης ότι, θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης, σεβόμενο το νομικό πλαίσιο που διέπει τη διοίκηση του Τ.Α.Α και την ισχύουσα  αθλητική νομοθεσία , χωρίς ανούσιες  αναμίξεις στο έργο της.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ αναδιοργανώνεται, εκσυγχρονίζεται και ανακαινίζεται  σε όλα τα επίπεδα. Εκτός  από τους τοίχους, ανακαίνιση χρειάζονται και οι ιδέες , οι στρατηγικές και τα οράματα. Πάνω στα υλικά και στις αξίες που οικοδομήθηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ εδώ και 90 χρονιά, γαλουχηθήκαν χιλιάδες αθλητές. Χρέος μας παραμένει η διατήρηση του ιστορικού συλλόγου ψηλά στις καρδιές και στη συνείδηση  όλων.
Καλούμε όλους τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ και του βόλεϊ, παλιούς αθλητές και προπονητές να στηρίξουν τη νέα Διοίκηση. Η ομάδα  του βόλεϊ αποτελεί τη ναυαρχίδα του συλλόγου , ένα στολίδι . Είμαστε περήφανοι και συνάμα ανοιχτοί σε προτάσεις και απόψεις για την βελτίωση και την άνοδο του συλλόγου.
Τα μέλη του ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ διαβεβαιώνουμε τους φίλους και φιλάθλους του ΕΘΝΙΚΟΥ ότι  αυτοί μας δίνουν δύναμη  για να συνεχίσουμε. Και θα συνεχίσουμε με έργα, με όραμα, αγάπη για αυτό που κάνουμε και υπευθυνότητα, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς πολλά λόγια, ενωμένα όλα τα τμήματα του συλλόγου για πρόοδο και επιτυχίες».   
 


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder του TikTok - Βρέθηκαν αναβολικά στο γυμναστήριό του
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder του TikTok - Βρέθηκαν αναβολικά στο γυμναστήριό του
Σοκ στην Τουρκία: Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής
Σοκ στην Τουρκία: Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής
Παναθηναϊκός: Η συγκινητική αφιέρωση του Κυπέλλου από Ανδρεόπουλο στους οπαδούς
Παναθηναϊκός: Η συγκινητική αφιέρωση του Κυπέλλου από Ανδρεόπουλο στους οπαδούς
Χέιζ-Ντέιβις: «Προσπαθώ να προσφέρω όπου χρειάζεται»
Χέιζ-Ντέιβις: «Προσπαθώ να προσφέρω όπου χρειάζεται»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved