Στον τελικό του προλυμπιακού το διπλό σκιφ
Στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Ελένη Διαμαντή στην τελευταία Προολυμπιακή Ρεγκάτα κωπηλασίας στη Λουκέρνη.
Στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Ελληνίδες κωπηλάτριες κατέλαβαν τη 2η θέση στην προκριματική σειρά τους με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις δύο προκριματικές σειρές του αγωνίσματος. Ο τελικός στο διπλό σκιφ γυναικών είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (22/5) στις 18:00.
τα ρεπεσάζ έπεσε, ωστόσο, στο σκιφ ανδρών ο Διονύσης Αγγελόπουλος ο οποίος τερμάτισε 3ος σήμερα στην προκριματική σειρά του και δεν προκρίθηκε απευθείας στον τελικό, αλλά αύριο (21/5) στις 19:00 ώρα Ελλάδας κωπηλατεί στον επαναληπτικό. Να θυμίσουμε πως η ελληνική κωπηλασία έχει ήδη εξασφαλίσει προκρίσεις σε τέσσερα πληρώματα.