«Εμφύλιος πόλεμος» στον Πανιώνιο

«Εμφύλιος πόλεμος» στον Πανιώνιο

Η αδιαφορία της διοίκησης έχει φέρει στα… όρια τους, τους πολίστες του Πανιωνίου, με τον προπονητή Δημήτρη Σελετόπουλο να βρίσκεται στη μέση.

Η παρουσία του Γενικού Αρχηγού του Πανιωνίου Θέμη Κοζομπόλη έμοιαζε με… κόκκινο πανί για τους πολίστες του Πανιωνίου στο ντέρμπι της Παρασκευής (20/4) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «πάνθηρες» ηττήθηκαν από την ομάδα του «τριφυλλιού» και με δεδομένη τη δυσκολία του προγράμματος που ακολουθεί πλέον, μοιάζουν ως αουτσάιντερ για την κατάκτηση μιας θέσης στην τετράδα, που οδηγεί στα play offs της Α1 πόλο ανδρών.

Στο μεταξύ, την προηγούμενη Παρασκευή λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, ο Θέμης Κοζομπόλης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι του Πανιωνίου ως εκπρόσωπος της διοίκησης.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους παίκτες της Νέας Σμύρνης με τον αρχηγό Παναγιώτη Παπαδόγκωνα να τον ρωτάει, «γιατί βρίσκεσαι σήμερα εδώ;» και συνέχισε: «Τόσο καιρό είμαστε μόνοι μας και μόνοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε».

Κοζομπόλης: «Μεγάλο πρόβλημα το οικονομικό»

Σε συζήτηση που είχαμε αργότερα με τον έφορο του Πανιωνίου είπε: «Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Μας στενοχωρεί πάρα πολύ, γνωρίζουμε πως τα παιδιά φέτος έχουν κάνει υπέρβαση και από την πλευρά μας δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς οικονομικά» δήλωσε αρχικά ο Θέμης Κοζομπόλης.

Και συνέχισε: «Έχουμε κάνει προτάσεις στους παίκτες, πριν τα Χριστούγεννα για μειωμένες αποδοχές. Πιστεύω ότι οι προτάσεις μας θα υλοποιηθούν, με το σκεπτικό πως τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποπληρωθούν όλοι. Από τη νέα σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

IMG 1730

Μιτελούδης: «Να μας αφήσουν μόνους μας, μην εμφανίζονται»

«Είμαστε απλήρωτοι επτά μήνες, ακούγαμε υποσχέσεις αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μας έχουν πει ότι θα πάρουμε χρήματα αλλά αυτό δεν έχει γίνει. Μετά από ένα παιχνίδι όπως ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό εμείς καθόμαστε και μιλάμε για τις οφειλές προς εμάς. Ξαφνικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε την εμφάνισή του άνθρωπος της διοίκησης. Τον λόγο δεν καταλαβαίνουμε. Από τον Φλεβάρη δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Από τη στιγμή που τόσο καιρό μας έχουν αφήσει μόνους μας, αυτό που τους ζητάμε είναι να μην εμφανίζονται, να μας αφήσουν μόνους μας να τελειώσουμε τη σεζόν. Είμαστε εξάλλου μόνοι μας, αλλά εμείς είμαστε μία ομάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο πολίστας του Πανιωνίου, Δημήτρης Μιτελούδης.

Σελετόπουλος: «Υπό διάλυση η ομάδα»

Την Τετάρτη ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, ωστόσο ο προπονητής του Πανιωνίου Δημήτρης Σελετόπουλος δεν γνωρίζει ποιους θα έχει στη διάθεσή του και τι θα γίνει. «Με τις εξελίξεις ούτε γνωρίζω ποιοι θα είναι και ποιοι όχι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η ομάδα είναι υπό διάλυση», δηλώνει ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved