Πλημμύρισε…από παιδιά
Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, το 7ο Κύπελλο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2011, που διοργάνωσε ο Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης.
Ο δεύτερος αγώνας, διεξήχθη το Σάββατο (12/2) πρωί και απόγευμα ήταν για τις προαγωνιστικές κατηγορίες (10-11-12 ετών) και το παρών έδωσαν 322 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από 20 σωματεία.
Ο τρίτος αγώνας, διεξήχθη την Κυριακή (13/02), πρωί και απόγευμα ήταν ηλικίες 8-9 ετών και το παρών έδωσαν 430 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από 35 σωματεία.
Η πρόεδρος του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, Ελένη Σταυρακοπούλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους συνοδούς των αποστολών και όλα τα σωματεία, που έδωσαν το παρών στο 7ο Κύπελλο Ευ Αγωνίζεσθαι και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς, που τις δύο μέρες των αγώνων κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών».
Η κ. Σταυρακοπούλου, τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΕΑΚ και Δήμαρχο Γλυφάδας, Κωνσταντίνο Κόκκορη, για τη βοήθειά και τη στήριξή του, στα αθλητικά δρώμενα.