Άντριτς: «Κερδίσαμε το σεβασμό όλων»

Άντριτς: «Κερδίσαμε το σεβασμό όλων»

Ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τα καλά λόγια που άκουσε από παίκτες και προπονητές άλλων ομάδων, ένιωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς κατά τη διάρκεια άφιξης της ελληνικής ομάδας στα… πάτρια εδάφη.

«Είμαι ικανοποιημένος. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος, οι παίκτες έπαιξαν καλύτερα από ότι περίμενα με μεγάλες ομάδες όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Δεχόμασταν συγχαρητήρια από όλους, από άλλους παίκτες, προπονητές και ανθρώπους του χώρου για την πρόοδο που έχουμε κάνει, για το επίπεδο που έχουμε φτάσει, την παρουσία μας στο νερό και την ατμόσφαιρα που έχει η ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Και συνέχισε: « Στο παιχνίδι με τη Γερμανία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε κάποια προβλήματα με τη διαιτησία αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να κάνουμε σκληρό παιχνίδι και όλοι το πρόσεξαν αυτό. Παίξαμε πολλή καλή άμυνα».

Ο Ντράγκαν Άντριτς αναφέρθηκε και στο Προολυμπιακό τουρνουά που ακολουθεί και είναι ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα τουρνουά σαν… πόλεμος. Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για όλους μας, τη Γερμανία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, για όλους αφού όλοι θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα για περίπου ένα μήνα, οι παίκτες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τις ομάδες τους και στη συνέχεια για περίπου τέσσερις εβδομάδες θα ακολουθήσει προετοιμασία για να αναλύσουμε τα πάντα αναφορικά με τα παιχνίδια στο Έντμοντον. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε αλλά είμαι αισιόδοξος. Βλέπω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πρόοδος, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε αλλά χρειαζόμαστε παιχνίδια. Χάνουμε από μεγάλες ομάδες, ίσως επειδή είναι καλύτερες από εμάς αλλά και επειδή παίζουν δυνατά παιχνίδια περισσότερα από εμάς. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να προετοιμαστούμε καλύτερα», ήταν τα λόγια του Σέρβου κόουτς.

Όσον αφορά στη δουλειά που θα ακολουθήσει: «Έχουμε παιχνίδια με τη Ρουμανία και την Τουρκία για το World League, ενδεχομένως να προγραμματίσουμε και άλλα για να φτιάξουμε γρήγορα πράγματα που χρειαζόμαστε. Σημαντική είναι και η 19η Φεβρουαρίου, οπότε είναι η κλήρωση για το Προολυμπιακό τουρνουά», είπε ο Ντράγκαν Άντριτς.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν δείχνει να έχει προτιμήσεις για το Προολυμπιακό τουρνουά. «Έχουμε να παίξουμε καλά. Πρώτα είναι οι Όμιλοι και μετά χιαστί παιχνίδια, οπότε δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για όλα», κατέληξε.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved