Σχίζας: «Μπορεί το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Σχίζας: «Μπορεί το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Σχίζας, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» και φέτος είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι έχουν αποδυναμωθεί και έχουν ενισχυθεί οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra», ο Τάσος Σχίζας αναφέρθηκε στην μορφή της φετινής Α1 πόλο των ανδρών ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι Πειραιώτες πήραν ακόμα μια νίκη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει η λέξη ήττα στο λεξιλόγιο του Ολυμπιακού.

«Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα η ομάδα, αλλά δείχνει πως και φέτος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Τάσος Σχίζας και πρόσθεσε για την χαλάρωση στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι: «Έλειπε το καθαρό μυαλό και είναι αδικαιολόγητο από την πλευρά μας. Η ομάδα έχει παίκτες με εμπειρία και δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοια λάθη. Κάναμε τα ίδια λάθη και με την Χίο, δεν επιτρέπεται να συμβαίνει και η ευθύνη βαραίνει περισσότερο εμάς τους παλιούς παίκτες της ομάδας».

Για το αν ο εγωισμός είναι το έξτρα κίνητρο, σχολίασε: «Ο εγωισμός είναι μεγάλο κίνητρο. Και για τους παλιούς παίκτες και για τους καινούριους. Επιβάλλεται να αποδείξουν κι αυτοί το γιατί ήρθαν στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η διοίκηση τους έφερε στην ομάδα. Εμείς που έχουμε μείνει από παλιά στην ομάδα, πρέπει να δείξουμε ότι παρά τη φυγή των άλλων παιδιών πρέπει να κρατήσουμε τη σημαία ψηλά».

Ο Τάσος Σχίζας, για το επίπεδο του πρωταθλήματος, επισήμανε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές που ξέραμε πως όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα θα πάρουμε στο τέλος τον τίτλο. Φέτος είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα και σε κάθε αγωνιστική υπάρχει ντέρμπι, κάτι που είχε να γίνει πολλά χρόνια. Υπάρχουν βέβαια πολλές διακοπές στο πρωτάθλημα και δε θα το χαρούμε όπως πρέπει, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό και υπάρχουν τρεις-τέσσερις ομάδες μαζί με εμάς που θα το διεκδικήσουν».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν τα αποτελέσματα των «αιωνίων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ επηρέασαν τους πολίστες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Για εμάς δεν έπαιξε ρόλο, είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό που θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Υπάρχει μια τεράστια παράδοση δέκα χρόνων που δεν έχουμε χάσει από τον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας η λέξη ήττα».



Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved